Pazartesi, Haziran 10, 2013

Sultangazi İlçe Karması penaltı golüyle kazandı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bu yıl 2.düzenleyecek olan İlçe U14 Karması futbol takımları hazırlık maçlarını sürdürüyor. Sultangazi Karması, Küçekmece Karması’nı 1-0 yendi.


Hafta sonu Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Esnaf sahasında Küçükçekmece U 14 Takım karması Sultangazi U 14 karması takımları arasındaki hazırlık maçında her iki takımda doksan dakika başa başa ve çok iyi mücadele verirken misafir takım  Sultangazi U 14 karması takımı ikinci yarıda Ahmet'in attığı penaltı golü ile rakibi Küçükçekmece U14 takmını 1-0 mağlup etmeyi başardı.


Sultangazi U14 karması Genel Koordinatör'ü Bolkan Kara yaptığı açıklamada, ‘’kardeş ilçemiz olan Küçükçekmece ilçemizin U14 takımı karması ile bugün bir hazırlarlık maçı yaptık. Her iki takımda denk futbol oynadı. Birbirinden yetenekli oyuncular var. Doğrusu izlemeye gelenler güzel bir maç izlediler bugün. Şanslı olan taraf bizdik ve attığımız penaltı golü ile galip ayrılan takım biz olduk. Burada bizleri ağırlayan ve ev sahipliği yapan İASKF yönetim kurulu üyesi ve Küçükçekemce Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk'e göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür eder, başarılar dileriz’’ dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...