Salı, Haziran 11, 2013

Silivrispor’da iç transfer atağı

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Silivrispor'da yeni sezonda yeni ufuklara yelken açan yönetimi iç transferde işleri bitiriyor.Geçtiğimiz sezon takım kaptanlığı görevini yürüten Yunus yeni sezonda da Silivrispor ileanlaşmasını yeniledi. Yine bir önceki sezon sol defansın yükselen yıldızı Vahit Yaşar dasözleşmesini yeniledi. Geçen sezon takımın kalesini koruyan Rasim ile birlikte Silivrisporyönetimi iç transferde üç isim ile anlaşma yaptığını duyurdu. Kulüp içinden gelen bilgileregöre iç transferde görüşülen isimlerin olduğu ve iç transferin bitirmesi ile birlikte dış transfereağırlık verileceği bildirildi.


 


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

11 yorum:

engin dedi ki...

sizden başarı beklemek gerçekten zor silivri sporun en iyi topcusuyla anlaşmıyorsunuz sağ bekle... çıkmışınız anlaştığınız topculara bakın gerçekten çok yazık siz maçları izlemiyormusunuz bunlardan hayır bekliyorsunuz sol bek orta yapmakdan haciz kaleci yine tam facia anlaşıla sizin hedefiniz bal ligine dönmek hayırlısı olsun....

tarık dedi ki...

bunlar ne yapmak istiyor gecen sene ders almamışlar galiba ozaman bu sene de düşmemeye oynarlar:))))

hüseyin dedi ki...

anlaştıkları oyuncular takımın en iyi oyuncuları değil neden en iyi oyuncularla anlaşamadılar gittiler vasatlarla anlaştılar.

erdoğan dedi ki...

bu başkan 2ligi düşünmediği açıkca belli anlaştığı oyunculara bak gecen sene ne yapmışlar ki bu sene bunlarla anlaşıyorsunuz takımda zaten kalacak kaç tene oyuncu var gidip onlarla anlaşıyorsunuz gecen sene bu takım düşmekten kıl payı kurtardı bu senededüşerler ..

mete dedi ki...

bu senede hüsran yaşarız anlaştıkları oyunculara bakılırsa sözde ikinci ligi düşünüyorlarmış yönetim...sadece size gülerim bu anlaştığınız oyuncularlamı ikici ligi hedefliyorsunuz...siz böyle devam ederseniz bala gerri dönen ilk takım olursunuz yapılanma olmalı şanpiyon olacak kadro kurulmalı başkanımmmm.

Talha dedi ki...

Nazif Şener 10 tane Silivrispor bulurda , Silivrispor 1 tane daha Nazif Şener zor bulur.

hüseyin dedi ki...

öyle büyük konuşmAYIN ÇÜNKÜ NAZİF SİLİVRİ SPORDA KENDİNİ BULDU TABİKİ YANLIŞ ŞEYLER OLDU BUNU SİLİVRİ SPORA MAL ETMEMEK LAZIM YÖNETİCİLERE SORMAK GEREK BU NDEN NAZİFİ KÜSTÜRDÜNÜZ...

TATAR dedi ki...

nazif konusunu yönetim bir açıklama yapmalı bence neden böyle oldu..külübümüze para kazandıran oyuncu olabilrdi.

Talha dedi ki...

%100 burslu okuduğu üniversitenin maçı var diye takımdan 1 hafta ayrı kalmak durumunda kaldı ve Silivri yönetimi Nazifi kadro dışı bıraktı. En önemli konu ise Nazif'in sakat olmadığı sürece okul takımında oynaması gerekiyor aksi takdirde bursu yanar eğitim hayatı biter. Aynı durum Ümraniyesporlu Özer Kutlu'nun da başına geldi fakat Ümraniye yönetimi okul idaresi ile diyaloğa geçerek Ümraniyespor'un ligdeki iddaalı durumunda dolayı affını istedi. Tamam Silivrispor şampiyonluğa oynamıyor hatta son haftalara doğru korkulu rüyalar gördü ki takımın en önemli ismi için bir hamle yapmaları gerekir. Çoğu maç kadro dışı kalmasına rağmen sezonu 6 gol 11 asist ile bitirdi.

akd dedi ki...

Nazif Şener, PTT 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor tarafından transfer edilecek şeklinde bir bilgi var.

saffet dedi ki...

nazif yatıp klalksın silivri sipora dua etsin çıkışını burda yakaladı burda kendini gösterdi gerisi hikaye

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...