Perşembe, Haziran 13, 2013

Silivri Kulüpler Birliği, kulüpleri gezip dert dinliyor

Silivri Kulüpler Birliği yeni yönetimi ilçedeki faaliyet gösteren tüm kulüpleri gezerek eksikleri hakkında bilgiler alıp bir an evvel yapılması için çalışma gösteriyor.


 


Geçtiğimiz ay içinde yapılan kongre ile Silivri Kulüpler Birliği’nin başına geçen Candemir Yılmam ve ekip arkadaşları ilçedeki tüm kulüpleri tek tek gezerek eksiklikler hakkında bilgiler alıyor. Önceki gece yapılan ilk ziyaret Kadıköyspor Kulübüne oldu. Kadıköyspor Kulüp Başkanı İbrahim Ak’ın düğün salonunda ağırladığı üst yönetimi ile uzun bir sohbet yaptı. Kulüp Başkanı Ak; “Bizim bir tek idman yapacağımız bir tesisimiz yok. Burada spor tesisi için ayrılmış bir yerimiz var. Bu alanın yapılması halinde kulüp olarak bir eksiğimiz olmayacaktır” dedi.


 


Projesi tamam
Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam; “Bu eksikliğin bilincindeyiz. Ayrıca sizin bu alan için yapılan bir proje olduğunu biliyorum. En kısa zamanda bu projenin hayata geçeceğini de biliyorum” dedi.

Birlik Gazitepe’de
Silivri Kulüpler Birliği yönetimi Kadıköy ziyaretinin ardından aynı gece Gazitepespor Kulübü’nü de ziyaret etti. Gazitepe’de Kulüp Başkanı Metin Onan ve yönetim kurulu tarafından karşılanın ekip burada da kulüp eksiklikleri ve sorunları hakkında bilgiler ve notlar aldı.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...