Pazar, Haziran 09, 2013

Recep Hasan Hazır, Yenibosnaspor'da

Bölgesel Amatör Lig’in yeni temsilcilerinden Yenibosnaspor, kadrosuna tecrübeli forvet oyuncusu Recep Hasan Hazır’ı kattı.

1986 doğumlu Recep, futbol hayatına 1999 yılında Beyoğlu Yeniçarşıspor’da başlamış ve burada 5 sezon forma giydikten sonra Kocamustafapaşaspor’a transfer oldu. Bir sezon aradan sonra tekrar futbola başladığı kulübe dönen Recep Hasan Hazır 2 sezon daha Beyoğlu temsilcisinin formasını giydikten sonra 22 yaşında Dikilitaş’a transfer oldu. Süper Amatör Lig’de bu kulüple birlikte bir çok başarıya imza atan tecrübeli forvet takımıyla Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösterdi. 5 sezon Beşiktaş formasıyla başarıdan başarıya koşan Recep, Ocak ayı transfer döneminde Tuzlaspor’la anlaştı ve burada da 3.Lig’e yükselen takımın formasını terletti. Recep Hasan Hazır, artık Yenibosnaspor’un başarısı için ter dökecek.



Recep Hasan Hazır, 2011-2012 Sezonu Yerel Futbol Ödülleri’nde Yılın Karmasına seçilmiş ve Yılın Futbolcusu ödülüne de layık görülmüştü. Ayrıca Recep aynı sezon içerisinde İstanbul Bölge Karması’nda da takım kaptanlığını yerine getirdi. Tecrübeli forvetin Bölgesel Amatör Lig'de 22 maçta 7 golü bulunuyor.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

futbolsever dedi ki...

İyi futbolcu recep hasan hayırlı olsun
Bu sene yenibosnada kafaya oynayacak diye düşünüyorum

yusuf hazır dedi ki...

Bölgesel Amatör Lig’in yeni temsilcilerinden Yenibosnaspor Takımına Dahil Olman Yenibosnaspor a^Bir Renk
ve ahhenk Getirecektir recep hasan hazır hayırlı olsun Yeni takımında başarılarının devamını dilerim......

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...