Pazartesi, Haziran 17, 2013

Nilüfe Gökay İlköğretim Okulu, bir adım önde

İstanbul U19/2.Lig’de 9.Grup’ta mücadele eden Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu, sahasında ağırladığı Seyrantepe Yeşilcespor’u 2-1’lik skorla mağlup ederek, rakibini 2 maçta da yenen tek takım oldu.


Her iki takım açısından da şampiyonluk için son derece önemli olan karşılaşmada 10.dakikada sağ çaprazdan Ender düzgün bir şut attı. Kalecinin önünde seken top köşeden ağlara gitti ve ev sahibi bu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.


İkinci yarının başlamasıyla birlikte 52.dakikada takımının ilk golünü atan Ender yine bir düzgün vuruşla skoru 2-0’a getirdi. 65.dakikada savunmanın uzaklaştıramadığı topta Burak farkı bire indirdi. Karşılaşma bu skorla sona ererken Seyrantepe Yeşilcespor’un bu sezon aldığı 2 mağlubiyette de Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu’nun adı var.


Grupta işler karıştı, 3 takım aynı puanda!
9.Grup’ta 4 takımın şampiyonluk iddiası bulunuyor. Bu hafta oynanan karşılaşmalarda 1.ile 3. takım, 2. ile 4.takım karşı karşıya geldi. Lider Seyrantepe Yeşilcespor, 3.sırada bulunan Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu’na 2-1 mağlup oldu. 2.Sırada bulunan Sarıyer Yeni Mahallespor’da Gençosmanspor’u 5-2 mağlup etti. Bu skorlarla oluşan puan durumu aşağıdadır.


Sarıyer Yeni Mahalle 24, Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu 24, Seyrantepe Yeşilce 24 ve Gençosmanspor 21 puanda kaldı.


STAT: Ayazağa Atatürk
HAKEMLER: Mehmet Tolga Tarık, Ramazan Turan, Özgün Akdağ
NİLÜFER GÖKAY İLKÖĞRETİM OKULU: Batuhan, Vaner, Yaşar, Ozan, Bayram, Yıldıray, Furkan, Samet, Ender, Fatih, Soner
SEYRANTEPE YEŞİLCE: Emre, Emre Savaşoğlu, Burak, Fatih, Tugay(Dk.38 Egemen), Burak, Tolga, Emre, Hamdullah, Serat, Ferhat(Dk.55 İbrahim), Soner(Dk.15 Yasin)
GOLLER: Dk.10 ve 52 Ender / Dk.65 Burak
KIRMIZI KARTLAR: Dk.89 Furkan / Dk.88 Emre


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...