Pazartesi, Haziran 10, 2013

Küçükçekmece'de futbol şöleni

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği organizasyonluğunda her yıl düzenlene Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Minikler Futbol turnuvasının 7.’si hafta sonu Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Enver Şengül, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin İpek ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtütk'ün başlama vuruşu ile start aldı.
Turnuvanın Statüsü gereği Geleneksel turnuvanın açılış maçlarını bir önceki yıl final oynamış olan Sefa köy Kartal spor ile Yeşilova Esnaf spor takımları arasında açılış maçı oynandı gerçekleşen açılış maçında Sefaköy Kartalspor Koray'ın penaltı gollü ile güçlü rakibini Yeşilova Esnafspor'u yenerek turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.


Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Esnafspor sahasında başlayan turnuvanın açılış maçında Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Enver Şengül, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin İpek ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, turnuvaya katılan 21 Amatör spor kulübü Futbolcular, başkanları ve yaklaşık 2500 sporsever katıldı.


Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Minikler Futbol turnuvasının Ünlü spor yorumcusu ve Spiker olan Emre Tilev müsabaka boyunca heyecanlı anlatımları ve yorumları müsabakaya ayrı bir renk kattı. Saygı Duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından Müsabaka öncesi Yeşilova Esnaf sporlu oyuncular tarafından Çikolata izleyenlere atması türbinlerden büyük alkış aldı.
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı konuşmasında, ‘’saygı değer sporseverler bu yıl 7.incisini düzenlediğimiz Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Minikler Futbol turnuvasının açışlı maçına hoş geldiniz. Turnuva boyunca bir birinden zevkli ve heyecanlı maçlara hep birlikte izleyeceğiz Küçükçekmece'miz bu sezon İstanbul amatör liglerinde resmi maçlarda tam 20 şampiyonluk kazanarak bir tarihide imza atmış oldu. Tabi bunlar uzun vadeli yatırımlarla çalışmayla tesisleşmeyle ve birlik beraberlikle olmuştur göreve geldiğin günden beri tüm spor kulüplerimize ilçe sporumuza hizmet veren Küçükçekmece Belediye Başkanımız ve tüm ekibine spor kulüplerimiz adına teşekkür eder katılan tüm kulüplerimize Dostluk kardeşlik havasında geçmesini diler saygılar sunarım’’ dedi.


Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Enver Şengül'de yaptığı konuşmada, ‘’Çok değerli spor Sevrler öncelikle sizleri saygı ve sevgi ile hepinizi selamlıyorum. Biz 2004 yılından bu zamana kadar 9 yıl geçti bu geçen 9 yıl içinde yaptıklarımız yapacaklarımızın aynasıdır. Küçükçekmece ilçemiz 2012-2013 Futbol sezonunda takımlarımız 20 şampiyonluk sevinci bizlere yaşatmışlardır buradan takımlarımızı tebrik ediyor başarıların devamın diliyorum. Bu başarılarda emeği olan başta Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk olmak üzere tüm arkadaşlarına hocalarımıza futbolcu kardeşlerimize siz değerli sporseverlere huzurunuzda teşekkür ederek başarılarının devamını dilerim’’ dedi.
 
HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

Kadir dedi ki...

Çok iyi bir mactı :)

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...