Cumartesi, Haziran 08, 2013

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı minikler turnuvası başlıyor

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği organizasyonluğunda her yıl düzenlene Küçükçekmece Belediye Başlanlığı  Minikler Futbol turnuvasının  7. 9 Haziran Pazar günü saat:17:00 de Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Esnafspor sahasındagerçekleşecek olan turnuvanın ilk haftası Yeşilova Esnafspor-Safaköy Kartalspor takımlarının arasındaki turnuvanın açılış maçınnı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve  Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği  Başkanı Seymen Gençtürk'ün başlama vuruşu yapacak.

 

2013 YILI 7.MİNİKLER FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ
1. Minikler Futbol Turnuvası müsabakalarının 2 grupta tek devreli lig usulü oynanmasına

2. Müsabakalarda galibiyete ( 3 ) üç, beraberliğe ( 1 ) bir, yenilgiye ( 0 ) sıfır puan verilmesine. Takımlar arasında puan eşitliği durumunda Futbol Federasyonu genelgesinin uygulanmasına.

3. Müsabakalarda 2012-2013 futbol sezonunda federasyon tarafından vize edilmiş olan oyuncular oynatılır. Turnuvada 2001 doğumlu ve daha sonra doğmuş olan futbolcular oynatılabilir.

4. Esame listesi düzenlenip yönetici ve antrenör tarafından imzalanacak. (Lisanslı oyuncuların lisanslarının getirilmesi zorunludur.)

5. Müsabakalar kaleci dahil 11 oyuncu ile oynanır ve oyuncu değişikliği sayısı sınırsızdır.

Yedek oyuncu sayısı 7'dir.

6. Minikler Turnuvasında takımlar istediği sıralı forma numarası ile müsabakaya çıkabilir.

7. Müsabaka süresi 2x30=60 dk. Oynanır.

8. Top ağırlığı 400 gram'dır.(4 no'lu futbol topu ile başlar.)

9. Müsabaka en az 9 oyuncu ile başlar. Müsabaka anında herhangi bir nedenle oyuncu sayısı 6'ya düştüğünde müsabaka hakem tarafından tatil edilir. (Rakip takım galip sayılır.)

10. Minikler Futbol Turnuvası müsabakaları gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar çeyrek final oynamaya hak kazanırlar. Birinci grubun birincisi ile ikinci gurubun dördüncüsü , birinci grubun ikincisi ile ikinci grubun üçüncüsü, birinci grubun üçüncüsü ile ikinci grubun ikincisi, birinci grubun dördüncüsü ile ikinci grubun birincisi arasında tek maçlı eleme müsabakası oynanır. Çeyrek final müsabakasında oynanan birinci maçın galibi ile ikinci maçın galibi , üçüncü maçın galibi ile dördüncü maçın galibi takımlar yarı final müsabakası oynamaya hak kazanır.  Yarı final müsabakasında birinci maçın galibi ile ikinci maçın galibi final müsabakası oynamaya hak kazanır. Mağlup olan takımlar üçüncülük - dördüncülük müsabakası oynayacaklardır.

11. Eleme türünde oynatılan müsabakalarda uzatma süresi 2x10 dk.' dir. Beraberlik halinde seri penaltı atışları ile sonuç alınacaktır.

12. Kart cezalarının tertip komitesi kararı ile kulüplere tebliğ edilmesine

13. Müsabakaların Haziran 2013 tarihinde başlamasına

14. Bu statüde belirtilmeyen konularda 2012 - 2013 AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR kitabı, FUTBOL MÜSABAKA ile diğer TALİMATLARIN geçerli olmasına

15. Tertip Komitesi gerekli gördüğü hallerde maçların stadı, tarihi ve saatlerinde değişiklik yapabilir.

16. Minikler Futbol Turnuvasını tamamlama zorunluluğu hükümlerinin uygulanmasına

17. Minikler Futbol Turnuvasında görev alacak hakemlerin ilçemizde bulunan faal veya faal olmayan hakemler tarafından sağlanacaktır.

18. Turnuvaya katılmak isteyen takımlarımız kendi karar defterlerine turnuvaya katılmak istediklerine dair bir yönetim kurulu kararı almaları ve karar defteri fotokopisini en geç 03.06.2013 tarihine kadar Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğine ulaştırmaları gerekmektedir.

19. 2001 doğumlu ve daha sonra doğmuş olan lisanslı oyuncuların lisanslarında Tff tarafından yaş grubuna uygunluğu yoktur kaşesi vurulmuş ise bu turnuvada da oynatılamaz. Oynatılması halinde hükmen mağlup sayılır.

20. Geleneksel turnuvanın açılış maçlarını bir önceki yıl final oynamış 2 takım arasında yapılmasına karar verilmiştir. Bu nedenle bu iki takım kuraya iştirak edilmez ve aynı grupta yer alır.

21. Kaçak futbolcu oynatan kulüplerin tespiti halinde 2013-2014 sezonundaki U13 müsabakalarına Kulüpler Birliği üzerinden araç gönderilmeyecektir. U13 yaş grubu lige katılım sağlamamışsa herhangi bir yaş grubu bu cezayı çeker. Ayrıca takım turnuvadan men edilir.

22. Mazeretsiz olarak açılışa ve kapanışa katılmayan takımlar ve turnuvadan çekilen takımlar Kulüpler Birliği'nin yapacağı tüm turnuvalara 1 yıl boyunca alınmazlar.

23. 23 maddelik olan statüyü okudum ve kabul ediyorum.




HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...