Pazar, Haziran 09, 2013

Giresun Emeksan lisans kurbanı

İstanbul 2. Amatör Lig 12. grup mücadelesinde Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda oynanması gereken Eroğlu-Giresun Emeksan maçı Giresun Emeksan'lı oyuncuların lisanslarının ve maç evraklarının kulüp yöneticileri ve teknik ekip tarafından kulüp binasında unutulması nedeniyle oynanamadı.


 


Maç saati geldiğinde iki takım da sahada hazır şekilde beklerken, Giresun Emeksan takımı yöneticileri oyuncu lisanslarının kulüp binasında unutulduğunu fark edince karşılaşmanın orta hakemi İlker Kara'dan süre talep ettiler. İki takımın da sahada hazır olduğunu gören hakem İlker Kara, mücadelenin oynanabilmesi için talep edilen ek süreyi kabul etti. Bu süre içerisinde kulüp yöneticileri Eyüp'te bulunan kulüp binasından maçın oynanacağı Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'na lisansların yetiştirilebilmesi için ne kadar çaba sarf etseler de başarılı olamadılar. Yaklaşık otuz dakikalık beklemenin ardından evrakların yetişmemesi sonucu hakem İlker Kara iki takım yöneticileriyle yaptığı görüşmede mücadeleyi oynatmayacağını açıkladı. Böylece Eroğlu takımı Giresun Emeksan maçını hükmen 3-0 kazanmış oldu.


 


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

paşalı dedi ki...

şaşırmadık doğrusu

ESKİ SAHA KOMİSERİ HAKKI dedi ki...

adam gibi adam İLKER KARA istanbul hakemliğine son 10 yılına baktığınız vakit hakem olarak iyi hakem dendiği vakit bütün amatör takımların güven duyacağı hakem olarak ele alacak olursak CÜNEYT ELMASKESER,LEVENT GÜZEN,ÖZER BEKTAŞ,LEVENT KARABUDAK,İLKER KARA HADİ SENİN ADAMIN OLDUĞU İÇİN BİRAZ SIKINTILI OLSADA FAHRİ VAR DİYEBİLİRİZ İLKER KARA bütün hakemlik hayatı boyunca dürüst,gördüğünü çalan,eyyam yapmayan,takım ayrımı yapmayan akıllı,kültüllü,efendi içinde şeytanlık olmayan,tüm takımların sevdiği adam gibi adam ilkeri karayı fotorafta görünce dayanamadım bu yazıyı yazdım. o zor maçları nasıl kazsız belasız bitirdiğini,amatörde son 12 yılda en çok maça çıkmasına rağmen gbir tane maçı yarım kalmayan,bir tane maçında olay çıkmayan torpili olmadığı için klasmanlarda fazla görev almayan adam gibi adam İLKER KARAYI ALNINDAN ÖPÜYORUM.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...