Pazartesi, Haziran 17, 2013

Çamlıcaspor yenilgisiz tamamladı

İstanbul U11 Ligi 17.Grup’ta yer alan Çamlıcaspor, birçok maçını farklı skorlarla kazanıp büyük bir heyecan ve coşku ile ligi noktaladı.


Çamlıcaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, ‘’TFF’nin geçen sezonlara bakaraktan çok çok daha iyi bir organizasyon yaptığı ve tüm sporcuların lisanslı olarak oynadığı maçlarda gerçekten tüm velilerimizin ilgisi tüm camiamızı mutlu etti. Proje kapsamında çocuklarımızın birbirlerini yakından tanımaları, özgüvenlerinin artması  ve sosyalleşme acısından da çok şey kazandıkları bir turnuvada namaglup bitirmiş olmalarına rağmen en azından TFF tarafından sembolikte olsa kupa verilmesi gerekirdi. Federasyon bu konuda inşallah seneye sembolikte olsa bir kupa veya her çocuğa bir madalya gibi en azından puanlama olmadığı ligde çocukları onure etme acısında düşünmesi lazım. Biz Çamlıcaspor kulübü olarak kupamızı ve madalyalarımızı bir tören düzenleyerek en azından çocuklarımızı onure ettik. Biz eğer bu takımı bir arada tutup seneler boyunca şampiyonluklara imza atacaklarını ve yürekten inanıyoruz. Bu takımdan en az Türk futbolunun en üst seviyesinde göreceğimiz çocuklarımız olacağından yüzde yüz eminiz. Gerçekten bugün hem Çamlıcaspor camiası olarak çok mutlu olduk ve sevindik bize bu duyguyu yaşatan başta tüm futbolcularımıza, hocalarımıza ve her maçta bizi her konuda destekleyen U11 sporcularımızın ve onları gerçekten hani derler ya, adam gibi adam diye adam gibi yetiştiren annelerimize babalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz’’ denildi.

HABER-FOTOĞRAF: UFUK ÇOKER

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

mario dedi ki...

bence puan olmassa kupada madalyada olmaz mantıklı düşünürsek he puan varsa kupada olur madalyada herşeyde olur. bu ligin başında u 11 şenliğidiye geçiyor burada başarı yok şenlik var her çoçuk o maçda oynucak yenmek veya kazanmak için çıkılmayacak. yenmek ve kazanmak için u 13 yaş gurubunu bekliyeceksin ve kupanı alabilıyorsan orda alacaksın bu likte kazanan yoktur kazanan çocuklarımızdır saygılarımla.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...