Pazartesi, Haziran 17, 2013

Ayazağa'nın Dikilitaş'a gücü yetmedi

İstanbul U13 Ligi Türkiye Şampiyonası eleme karşılaşmasında Ayazağaspor ile Dikilitaş takımları Seyit Ateş stadında karşılaştılar. Bu kategoride bir yaş küçüklerle mücadele eden Ayazağaspor, Dikilitaş’a 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Ayazağaspor’un kullandığı korner atışında Enes’in mükemmel vuruşu Dikilitaş fileleriyle buluştu ve Ayazağaspor 1-0 öne geçti. Golden sonra Dikilitaş beraberlik için rakibine baskı kurdu. Ayazağaspor ise kontrataklarla 2. golü aradı. İlk yarı 1-0 bitecek derken 22. dakikada Enes’in Çağatay’ı ceza sahası içerisinde düşürmesi sonucu Dikilitaş penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Çağatay topu filelerle buluşturdu ve karşılaşmaya eşitlik geldi. 28.dakikada ise ceza sahası dışından Affan’ın şutu üst direkten döndü ve Çağatay’ın önünde kaldı. Çağatay topu boş kaleye gönderdi ve Dikilitaş ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.


 


İkinci yarıya iyi başlayan ekip Ayazağa oldu.  2001 doğumlularla mücadele eden Ayazağaspor mücadeleyi takip edenlerden bol bol alkış aldı. Takım oyununu en güzel şekilde sahaya yansıtan Ayazağaspor ikinci yarının tek hakimiydi. Fakat forvet oyuncusu Hakan’ın hasta olmasından dolayı bu maçta forma giymemesi forvet hattının aksamasına neden oldu ve Ayazağaspor gol yollarında etkisiz kaldı. Karşılaşmanın son dakikasında Affan’ın aşırtma golüyle Dikilitaş iyice rahatladı. Son dakikalarında Ayazağaspor farkı kapatmaya çalışsa da zaman yetmedi ve Dikilitaş mücadeleden 3-1 galip ayrıldı ve Seyrantepe Of sporla 2. turda karşılaşmaya hak kazandı.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL / ALİ RIZA SUBAŞI

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

recai dedi ki...

keşke haberi bu kadar yanlı yapmasaydınız.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...