Cuma, Haziran 07, 2013

1877 Alemdağ ve Sitespor yenişemedi

İstanbul 2.  Amatör Lig 14. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta 1877 Alemdağ ve İstanbul Site spor karşı karşıya geldi. Maç 1-1 biterken bu sonuç lider Anadolu Kartalları'na yaradı.



Ev sahibi Çekmeköy ekibi 1877 Alemdağ Sporun kalabalık taraftar desteği ile oynadığı maça fırtına gibi giriş yaptı. Maçın 3. dakikasından sol taraftan kullanılan serbest vuruşta ön direkte Ahmet sarı topa iyi yükseldi ve takımını zorlu mücadele de 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk 10 dakikalık bölümünde rakip kalede etkili olan Alemdağ golü bulmanın verdiği rahatlıkla geri kalan 35 dakikalık dilimde rakibini karşıladı ve kontra ataklar ile gol aramaya çalıştı. İst. sitespor rakip kalede etkili olamayınca ilk yarı 1-0 1877 Alemdağ’ın üstünlüğüyle sona erdi.


Rüzgar tersine döndü…
İkinci yarı ilk yarının kopyası gibi başladı maça hızlı giren Alemdağ rakip kalede pozisyon yakalasa da gole çeviremedi. İst. Site spor 10 dklık dilimden sonra kontrolü ele aldı ve akıl almaz goller kaçırdı. Dakikalar 63. gösterirken savunmanın ve orta sahanın bir anlık dalgınlığını değerlendiren Site spor’un 49 numaralı futbolcusu attığı iki şık çalım sonrası yerden yaptığı düzgün vuruşla eşitliği sağladı. Golden sonra Çekmeköy ekibi rakip kaleye sağlı sollu ataklar yaptı. Rakip kalede etkili pozisyonlar yakalayan 1877 Alemdağ kalan dakikalarda gol bulamayınca maç 1-1 sona erdi…


Özlenen semt havası, Özlenen taraftar…
İstanbul’da bir çok semt takımı var hemen hemen hepsinin taraftarı var, fakat 1877 Alemdağ taraftarı çok farklı bir profil çiziyor. Maç boyunca sadece takımını destekleyen küfürsüz şekilde maçı bitiren, hakeme her futbol severin yapacağı tarzda hafif serzenişler dışında hiçbir tepki koymayan bu taraftar kitlesi maçtan daha fazla kendini izletirdi diyebiliriz. 7’ den 70’e kadın genç yaşlı tribünleri dolduran taraftarlar görsel şovlar ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı.


HABER-FOTOĞRAF: MUAMMER ÖZENEN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...