Perşembe, Nisan 18, 2013

Yerel Futbol bu işi bitirmiştir Aga!

Çoktandır Yerel Futbol’daki dostlarımın bana tahsis ettiği köşeyi boş bırakmış idim…Gerçi haber akışımız aynen devam etti.



Değerli dostlarım, beni tanıyanlar bilir ki çeyrek asırdır Beykozspor ile ilgili arşiv tutan, bunu görev yaptığı medya organlarında aktaran, ya da diğer medya organları ile paylaşan bir kişiyim. Yerel Futbol’u yayın hayatına başladığından beri takip edip sonrasında Beykoz Bölgesinden vaktim müsait oldukça izlediğim maçlardan bilgileri aktarmaktayım.


Yaptığımız çalışma icabı bırakın diğer saha ve statlarda rastladıklarımı, bizzat müthiş bir bilgi birikimimin olduğu Beykoz ilçesinde bile o an için oynanmakta olan maçlar ile ilgili devam eden skorları Yerel Futbol’dan takip eden yüzlerce dostumuz var. Yani biri “Ya, Talip Paşabahçespor’un bugün Türkiye Şampiyonası oynayacak olan genç takımından haber var mı? Kaç kaç?”  dediklerinde, inanın ben bile insanları Yerel Futbola yönlendirmekteyim. Gerçekten de büyük bir başarı bu.


İnternet ve sanal aleme sıklıkla ilgi gösteren biri olarak demek istiyorum ki, Yerel Futbol’un takip edilme oranı birçok anlı, şanlı havalı, “ Merakları cezp edercesine-Başlık atıp tıklanma kazanma düşüncesindeki” birçok siteden daha fazladır. Amatör futbol camiası tahmin edilemeyecek kadar büyük bir camia ve Yerel Futbol hayatımıza girdiğinden beri her şey çok farklı olmakta. Spor Gazetelerinde yer bulamayan, yer verenlerin de haberleri ne zaman yayınlayacaklarının bilinmediği bir hafta gazete alıp haberi bulamayınca üzüldüğü günlerde imdada yetişmekte Yerel Futbol.


Haa, şimdi birileri “Yahu kardeşim nemalanıyorsun Yerel Futbol’dan yağ çek bakayım” dediğini duyar gibiyim… Bakın dostlar ben dahil Yerel Futbol’a destek olanların bir kuruş nemalandığı yok, hepimiz bir gönül birlikteliği yapmış durumdayız. Sitenin Kurucusu Efkan Bey de, Ben de diğer arkadaşlarımız da hep başka işlerden ekmek paralarımızı kazanan insanlarız. Ortak sevdamız futbol, amatör futbol ve fotoğraf çekip haber yapma hobimiz.


Benim gibi ilçelerinde çeşitli haber web sitelerinde spor haberleri ile yayın yapan kişilerin aktardıkları haberler ile güzel bir havuz oluşmakta. Bu havuzdan suları pay edip akıtmakta işin teknik kısmındaki arkadaşlara kalmakta. Şahsen benim beklentim o ki ne kadar çok çocuk ve gencimizi spor ile buluşturabilirsek ne mutlu bana…onlar ülkemizin geleceği, hele ki tam anlamı ile obezite çağınının esiri olan bu kesimleri sporla buluşturabilirsek ne mutlu bizlere…bakınız en büyük motivasyonumuz ne biliyor musunuz? Haberleri çıkan o 13 yaşındaki kişilerin bir hafta sonraki maça gelip haber yapmanız için yalvar-yakar talepleri… Demek ki Yerel Futbol bu anlamda da vazifesini layık biçimde yapmakta. Her hata yüzlerce çocuk ve gencimiz maçları için Yerel Futbol temsilcilerinin gelişini beklemekte.


Bu arada övünmek gibi olmasın ancak ben  yıllar önce başlayan çalışmalarımda takip ettiğim maçlardan bilgi aktarımı yaparken Yedekleri, Antrenörleri hatta uzatma dakikalarını dahi ilave ederek bir sayfa açmıştım. Eskiden bunu sadece Türkiye 1.Lig, Süper Lig maçlarında görmekte idik. Yani şimdi biz falan bir takımın maçına gittiğimizde o maçı oynayan takımların yedek isimlerini dahi yazmakla ne kadar çocuk ve gencimize değer verdiğimizi ortaya koymaktayız, onları motive etmekteyiz. İnşallah Yerel Futbol’a haber aktaran tüm dostlar bu ayrıntıları haberlerinde kullansa.


Hepinizi seviyorum dostlar….İyi ki varsın YEREL FUTBOL


YAZI: TALİP ERCAN

7 yorum:

Tarık dedi ki...

Size katılıyorum. Bende bir çok habere yerel futbol aracılığı ile ulaştım.

harun dedi ki...

haber1908.blogspot.com adresindeki üst düzey paylaşımlarınızı takip eden birisi olarak sizi burada görmek çok güzel,amatör futbolumuzun gerçek emektarı siz vede efkan beye saygı ve sevgilerimle,, iyiki varsınız

talip ercan dedi ki...

İYİ NİYETLİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....AMATÖR FUTBOLA İLGİ GÖSTERMEK BİR GÖNÜL İŞİ...25 YILDIR DA YAZIP ÇİZMEKTEYİZ, İNŞALLAH ALLAH BU CANI DEVAM ETTİRİDĞİ MÜDETTCEDE SÜRECEK....
TALİP ERCAN

tolfa dedi ki...

Beykozda amatörlerin abisidir kendisi,kendi cabalarıyla maclara gidip,sonra kostura kostura ise gider talip abi... Seni seven boğazın yargıçları..

yalçın soysevinç dedi ki...

haklısınız...
yazınızı ilgiyle okudum. yerel futbol gerçekten zengin içeriği ile haber veriyor...ist fit de bile sonuçlar çok geç çıkıyor...bende pek çok maça giderim ama gidemeyince sizden bakıyorum ve gruptaki diğerlerinin sonuçalarına sizden bakıyorum...

hepinizin eline sağlık...

zafer keleş dedi ki...

TALİP abi yaptığın işe sonsuz saygı duyuyoruz sen olmasan bizler hakkındaki haberlerin olmasa inan bir yanımız eksik kalır insan yaptıklarının birilerinin tarafından izlenmesi haber yapılması biz sporla uğraşan insanları sonsuz motive ediyor iyiki varsın abiiii

kamil çolak dedi ki...

BEYKOZDA SPOR DENİNCE İLK AKLIMIZA GELEN İSİM TALİP ERCAN TABİİ Kİ BENİM BİLDİĞİM 20 SPOR DALINDA HABERLER YAPIP HERKESE SUNUYOR KISACA BEYKOZDA SPOR OLAN HER YERDE TALİP ABİ YAPTIĞIN İŞE VE SANA BÜYÜK SAYGI DUYUYORUM İYİKİ VARSIN SAYGILAR TALİP ABİ

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...