Salı, Nisan 16, 2013

Güzelhisar üstünlüğü koruyamadı

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta Güzelhisar ile Sefaköy takımları Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip 2-0 öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşma 2-2  sona erdi.


Ev sahibi ekip 6.dakikada Kadir'in attığı golle 1-0 öne geçti. 11.dakikada Serhat'ın kullandığı serbest atışta Sefaköy kalecisi Kadir çizgide topa sahip oldu. Mücadelenin yardımcı hakemi topun içeride olduğu uyarısını yapınca, mücadelenin hakemi Görkem Çorlu orta noktayı gösterdi 2-0. Bu pozisyonda Sefaköy teknik ekibi ve oyuncularının yoğun itirazları sonucu değiştirmedi.


Konuk ekip 23.dakikada golü buldu. Buhra'nın uzaktan sert vuruşunda top direkten geri geldi, topu iyi takip eden Eren'in vuruşu ağlarla buluştu 1-2. İlk yarı bu skorla sona erdi.


Devre arasında gerginlik
İlk yarının bitiş düdüğü ile birlikte Güzelhisar ve Sefaköy futbolcuları arasında yaşanan tartışma araya giren sağduyulu oyuncu ve yöneticiler sayesinde büyümeden önlendi.


İkinci yarıda konuk ekip beraberlik sayısı için yüklendi. Ev sahibi ekip Selman ile yakaladığı kontrataklarla farkı açabilecek pozisyonları değerlendiremedi. 72.dakikada Sefaköy ceza sahasında Serhat'ın vuruşunda Kadir topa sahip oldu.  78.dakikada konuk ekip kazandığı serbest atışta golü buldu. Güzelhisar ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Arif'in kafa vuruşu skora denge getirdi 2-2. Bu golde Güzelhisarlı oyuncuların Arif'in elle oynadığı yönünde itirazları kararı değiştirmedi.  Kalan dakikalarda başka gol olmayınca çekişmeli mücadele 2-2 sona erdi. Yardımlarından dolayı hakem triosu ve saha komiserimiz Sayın Önder Denli'ye teşekkür ederiz.


Stat: Namık Sevik Stadı
Hakemler: Görkem Çorlu, Sinan Özarslan, Bayram Yıldırım
Saha Komiseri: Önder Denli
Güzelhisar: Tahsin,Anıl,Mustaf,Hasan,Ümit,Serhat,Selman,Muhammed,Kadir,İzzet,Nami
Yedekler: Hasan,Çağlayan,Burak,Ali,Muhammet,İrfan
Teknik Sorumlu: İlhami Karaca
Sefaköy: Kadir,Berat,Ziya,Ali,Deniz,Emircan,Eren,Enes,Arif,Gürkan,Buhra
Yedekler: Taylan,Mehmet,Onur,Sergen,Hüseyin
Teknik sorumlu:Metin Oruç
Goller: Kadir-Serhat (Güzelhisar) / Eren-Arif(Sefaköy)


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.