Perşembe, Nisan 18, 2013

Akçakoca'da Futsal heyecanı sona erdi

Göreve geldiği günden bu yana Düzce sporunda çığır açan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Okul Sporları Türkiye Futsal yarı final müsabakalarını Düzce-Akçakoca’ya getirerek, kapalı spor salonunda spor severlere Futsal şöleni izlettirme imkanı sağladı.



Fakat gelin görün ki daha önceleri de böyle turnuvalar Akçakoca’ya sağlanmış fakat Akçakoca’daki yerel yönetimler, öğrenciler ve STK'lar eski turnuvalardaki gibi bu turnuvaya ilgi göstermemişlerdir. Ayrıca salon içerisine hiçbir reklam alınmamış, turnuvanın reklamı sağlanmamış, turnuva çok ilgisiz bırakılmış, spor salonu boş kalmıştır.


Turnuvada erkeklerde 32, bayanlarda 31 takım mücadele etti. Turnuvanın en ilginç çekici yanı, sporcuların çok sert oynayıp ve mücadele güçlerini sahaya yansıtmaları idi. Çok güzel müsabakalara sahne olan turnuvanın son gününde yapılan müsabakalar neticesinde şu takımlar birinci olmuştur.

Kızlarda : 1-Sakarya,2-Çankırı,3-İstanbul-Pendik L,
Erkeklerde :1-Ankara-Deneme L.,2-Bursa T.L.,3-İstanbul-Pendik L.

15-17 NİSAN 2013 Tarihlerinde Akçakoca kapalı spor salonun’da yapılan turnuva’ya şu iller katıldı.
ERKEKLERDE:İstanbul-5 (Takım), İstanbul-4 (Takım) Bursa -3 (Takım), Ankara-3 (Takım), Zonguldak, Kastamonu, Karabük, Kırşehir, Kırıkkale
KIZLARDA: İstanbul-3(Takım), Ankara- 3(Takım),Düzce,Sakarya-2(Takım),Zonguldak-2(Takım),Karabük-2 (Takım) Kastamonu, Bolu, Çankırı
Dokuz gurupta yapılan olan turnuva AKSARAY – AYDIN – DÜZCE – İZMİR – MALATYA – MARDİN -RİZE – SİNOP – ÇANAKKALE ilerinde düzenlendi.Final karşılaşmaları 26-04-2013 tarihinde Çorum ilinde yapılacaktır.


HABER: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

beytullah dedi ki...

Mavi Takım Nerden Geldi Fotograftaki vee Hangi lise ??????*

Beytullah dedi ki...

Mavi Takım 4 Numara Nerden Geldi?? Hangi Lisee??

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...