Perşembe, Nisan 18, 2013

Yeşilbağlar 1 puana razı oldu

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta, Kartal Yunus Sahası'nda oynana Balkan Yeşilbağlarspor-Küçükyalı Yelkenspor mücadelesi golsüz sona erdi.



İlk yarı iki takımın kontrollü oyunu sonucu 0-0 tamamlandı. İkinci yarı yakaladığı bir kaç pozisyondan yararlanamayan ve bir topu direkten dönen ev sahibi Balkan Yeşilbağlar gol atamayınca sahadan 1 puan ile ayrıldı. Konuk Küçükyalı Yelkenspor maç boyunca fazla etkili olamasa da sahadan 1 puan ile ayrılmayı başardı.


Balkan Yeşilbağlar 4. hafta Demirspor'a konuk olacak. Küçükyalı Yelkenspor ise kendi sahasında İstanbul Ataşehir'i konuk edecek.


Stat: Kartal Yunus
Hakemler: Melih Ortakcı, Serkan Çukur, Levent Muhsir
Balkan Yeşilbağlar: Hamza, Berk, Emre, Çağlar, Engin, Erkan, Yıldıray,Hakan, Serhat, Okan, Ersel (Furkan, Abdullah, Mücahit, Bünyamin, Burak, Mesut, Tamer)
Teknik Sorumlu: Began Kartal
Küçükyalı Yelkenspor: Can, Ömer Faruk, Alperen, Dolunay, Doğukan, Berk, Oğuz, Mertcan, Ömer, Rahmi, Vahap (Enes, Sinan, Hayri, Emre, Oğuzhan, Barış, Serkan)
Teknik Sorumlu: Erol Doğan


HABER: MUSTAFA OSMANOĞLU

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.