Perşembe, Ekim 04, 2012

Vefaspor son anda güldü


İstanbul U15 Ligi 22. grupta oynanan maçta Vefaspor, Yücespor’u Sefa, Doğukan, Furkan ve Ahmet Emir'in attığı gollerle 4-3 mağlup ederek Ligdeki ilk galibiyetini aldı.


Vefaspor ile Yücespor’un Bakırköy Belediye Stadındaki maçının ilk 5 dakikasında çok iyi oynayan Vefaspor daha sonra rakip takım oyuna ortak olmaya başladığı anlarda 19.dakikasında savunma ve kalecisinin ortak hatası sonucu topu filesinde gördü 1-0. Yediği golden sonra rakip kaleye yüklenen Fatih temsilcisi pozisyonlar bulmasına rağmen bu atakları gole çeviremedi. 25. dakikada kornerden gelen topta oluşan karambolde Sefa topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 2. yarıya istekli başlayan yeşil-beyazlı ekip, Doğukan'ın getirdiği toplarda etkili olurken Doğukan attığı golle Vefaspor’un 2-1 öne geçmesini sağladı. Golden hemen 5 dakika sonra Doğukan’ın asistinde Furkan skoru 3-1 yaptı.

Yücespor bu gollere hemen cevap verdi ve skor 3-2 oldu. Maçın 65. dakikada Yücespor penaltıdan bulduğu goller skoru 3-3’e getirdi. Maç bu skorla bitecek derken, yine Doğukan'ın pasında Ahmet Emir'in ayağından bulduğu golle Vefaspor sahadan 4-3 galip ayrıldı.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...