Perşembe, Ekim 04, 2012

İlçe Kulüplerinden Silivrispor’a destek

Kulüpler Birliği Başkanı ve Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Balcıoğlu, yeni çıktığı TFF Spor Toto 3. Ligde zor günler geçiren Silivrispor’a destek çıkmaları gerektiğini belirtti. Balcıoğlu yaptığı açıklamada, ‘Silivrispor’un sahipsiz olmadığını’ söyledi.


Ligde aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine demir atan Silivrispor’da morallerin son derece bozuk olması sebebi ile Silivri kulüpleri ortak bir açıklama yaparak ilçenin ismini taşıyan kulübe destek açıklamasında bulundu.  Silivri Kulüpler Birliği Başkanı ve Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Balcıoğlu yaptığı açıklama ile Silivrispor’un sahipsiz olmadığını ve Ümraniye maçından da mutlak galibiyetle ayrılacaklarını inandıklarını belirtti. Başkan Balcıoğlu yaptığı açıklamasında; “İlçemizin ismi ile anılan ve uzun yıllar sonra profesyonel ligde mücadele etme hakkı kazanan Silivrispor’umuzun zor günler geçirdiği bir dönemde asla yalnız kalmayacaktır. Biz ilçe kulüpleri olarak Silivrispor’un Ümraniye maçı ile birlikte iyi bir ivme yakalayacağına olan inancımız sonsuzdur. Geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız ve talihsiz bir şekilde kaybettiğimiz Hacettepe maçını bir an evvel tarihin tozlu sayfalarına gömüp yeni ufuklara yelken açmalıyız. Bunun içindir ki deplasmanda oynayacağımız Ümraniye maçının önemi daha net anlaşılıyor. 

Çıkışa geçmemiz lazım!
Bizler teknik ekibe sonuna kadar güveniyoruz. Takımdaki oyuncu kardeşlerimize de güvenimiz tamdır. Ümraniye maçını kazanıp bununla birlikte bir seri yakalayacağımıza da inanıyoruz. Silivri ve Silivrispor asla sahipsiz değildir bununda bilinmesini isteriz. Bu bilinçle çıkışa geçmenin vaktinin geldiğine ve ligde alt sıralardan üst sıralara doğru çıkışa geçeceğiz” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

4 yorum:

Adsız dedi ki...

boş boş konuşuyorsuz bu zaman kadar ne yardımın olduki silivri spora şimdi destek olucan boş lakırtıdan ibaret herkez biliyor bu takım iş yapmaz ama nedense boş boş konuşuyorsunuz boş konuşmalarla olmaz bu işler bora beyyyyyyyy

Adsız dedi ki...

destek verin ozaman ligi kaldırcak topcular alın bari takım düşmesin lafla peynir gemisi yürümez

Adsız dedi ki...

resimdeki arkadaşlar ne desdeği verdi bugune kadar ki silivri sporumuza şimdi versin çok komiksiniz

Adsız dedi ki...

doğru söylüyorsun boş işlerleR

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...