Salı, Temmuz 17, 2012

Gülendağ Esen, Albayrakspor’da

Uzun yıllar başarı ile görev yaptığı Beşyüzevler Spor Kulübü’ndeki görevinden bir hafta önce ayrılan başarılı Antrenörlerden Gülendağ Esen, Albayrakspor’da göreve başladı.




Yeşil-beyazlılar’da görev yaptığı 8 yılda çeşitli kategorilerde 17 şampiyonluk 6 kez Türkiye şampiyonalarına katılma başarısı gösteren Gülendağ Esen, Albayrakspor’da Alt Yapılar Teknik Sorumluluğuna getirilmesi bekleniyor. 

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Futbol Antrenörlüğü Mezunu olan Esen, ayrıca Lisans öğrenimi sonrasında, Yüksek Lisansını da Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi üzerine yaptı. Uzun yıllar 2. Lig, 3. Lig ve Amatör Liglerde (Orduspor, Düzcespor, Zonguldakspor ve Beşyüzevlerspor'da) futbol oynadı. Esen, dönem, dönem Beşyüzevler A takımında ve 3. Lig takımlarından Üsküdar Anadolu'da İnanç Kurtar ve Armağan Turan hocaların Yardımcı Antrenörlüğünü yapmıştı.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...