Pazartesi, Haziran 18, 2012

Sultangazi’de Araklı fırtınası…

İstanbul Sultangazi’de ikamet eden Trabzonlular arasında ilk kez düzenlenen Sultangazi Trabzonlular Futbol Turnuvasının ödül töreni, dün akşam Sultangazi Araklılar Derneğinde yapıldı. GOP-Sultangazi Araklılılar Dernek Başkanı Yüksel Özyurt’un ev sahipliği yaptığı, Mehmet Öztürk’ün ise sunuculuğunu üstlendiği gecede dereceye giren takımlara ödülleri törenle verildi.


8 Nisan 2012 Pazar günü başlayan turnuvada 14 takım mücadele etmişti. GOP-Sultangazi Araklılar Derneği Başkanı Yüksel Özyurt’un ve Sultangazi Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu’nun destekleriyle düzenlenen, Mehmet Öztürk’ün organizasyonunu üstlendiği turnuvada final maçında iki Araklı takımı mücadele etmiş ve Araklılar Derneğini Ali’nin (2) golleriyle 2-0 mağlup eden Araklı Yeşilköy Derneği şampiyon olmuştu.

Geceye birçok Trabzonlunun yanı sıra, Araklılılar Dernek Başkanı Yüksel Özyurt, Bağcılar Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilköy Dernek Başkanı Mehmet Zeki Atasoy, Ayvadere Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadir Gençtürk, İsmail Altuntaş, Taşönü Derneği Başkanı Sadık Yakupçebi, GOP Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Sultangazi Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu, Ali Cevat İOÖ Müdür Yardımcısı İbrahim İpekcioğlu, İstanbul Muhtarlar Dernek Başkanı ve Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Muhtarı Selamı Aykut’ta katılanlar arasındaydı. 

Turnuva Şampiyonu Yeşilköy Derneği olurken, ödülünü ise GOP-Sultangazi Araklılılar Dernek Başkanı Yüksel Özyurt’un elinden aldılar. Turnuva İkincisi olan Araklılılar Derneği’nin ödülünü Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kızıldağ verdi. 

Turnuvada en centilmen takım olan Vizara’ya ödülünü, Bağcılar Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şemşi Topal, Turnuvanın gol Kralı Serdar Seymen’e ise ödülünü Taşönü Derneği Başkanı Sadık Yakupçebi verirken, Turnuvada en iyi kalecisi seçilen Enes Özyurt’a ise ödülünü Sultangazi Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu takdim ettiler. 

Gecede, Sanatçı Kadir Çebi ile misafir sanatçı Ahmet Taşkın’da konuklara oldukça keyifli anlar yaşattılar.

Mehmet Öztürk’den teşekkür
Turnuvanın yapılmasında büyük emekleri olan, tüm organizasyonu sağlayan, maç programlarını ayarlayan ve ödül törenini tertipleyen Mehmet Öztürk, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Bizim amacımız hemşerilerimizi bir araya getirmek, birbirleri ile tanışmalarını sağlamak ve yeni dostluklar oluşmasını vesile olmaktır. Bu amacımızı başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm katılımcılarımıza bizlere centilmence müsabakalar yaşattıkları için teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.


Turup’a sahip çıkalım!
Mehmet Öztürk ayrıca Trabzon İli, Araklı İlçesinde çöp döküm alanı yapılmak istenen Turup’a da dikkat çekerek, “Turup, Araklımızın olmazsa olmazıdır! Turup, Araklının akciğeridir, nefes borusudur, bu çevre katliamına göz yummayalım, hep birlikte mücadele edelim. Herkesi Turup’a sahip çıkmaya, dört elle sarılmaya kısaca Turup’a çöplük yapılmaması için mücadeleye çağırıyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

1 yorum:

Mehmet ÖZTÜRK dedi ki...

Değerli yerel Futbol ailesine Turnuvamıza ve bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Turnuvaların amacı dostluk kaynaşma ve haftada bir günde olsa spor severleri bir araya toplamak dır bu turnuvalara dernek adı altında olursa dostluklar arkadaşlıklar yakıp akraba ilişkileri daha güzel olur istanbul büyük bir şehir bir ucundan diğer ucuna km yollara ama işin içine spor girince her pazar kendi ilimin, ilçemin veya köyümün turnuvası var deyip pazar günlerimizi hemen ayrıyoruz biliyoruz ki orada olan bütün sevirciler dost arkadaş veya yakın bir akrabamız bizler turnuvalarda çok şahit oluyoruz 15 veya 20 yıldır bir birini görmeyen insanlarımıza rastladık ne okul arkadaşları turnuvalar sayesinde bir birini görme firsati oldu biz bu haberi hazırlayan burak kardeşimede teşekkür ederim başarılar dilerim

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...