Salı, Mayıs 01, 2012

Eyüp U14 Karması, Eyüpspor’a mağlup oldu

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (İASKF) düzenleyeceği, İstanbul İlçeler Arası U14 Futbol Turnuvası için hazırlıklarını sürdüren Eyüp İlçe Karması hazırlık maçlarına başladı. Karma takım ilk hazırlık maçında Eyüpspor U14 Akademi takımı Eyüp Belediyesi Bahariye Tesislerinde karşı, karşıya geldi.

 
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu sene ilk defa düzenlenecek olan, bu hafta başlaması planlanan ancak bir hafta ötelenen İstanbul İlçeler Arası U14 Futbol Turnuvası için hazırlıklarını sürdüren Eyüp İlçe Karması hazırlık maçlarına başladı.

 
Eflatun-beyazlı ekip, bugün ilk hazırlık maçında, her anlamda çalışmalarına önemli destek veren Eyüpspor ile karşılaştı.

 
Toplamda 3 karşılaşma yapan iki takımının müsabakalarının ilkini ve ikincisini Eyüpspor U14 Akademi takımı 2-1 kazanırken, üçüncü müsabakayı Karma takımı aynı skor ile 2-1 kazandı.

 
Eyüp İlçe Karması, çalışmalarına Perşembe ve Cumartesi günü yapacağı çalışmalar ile devam edecek.


Eyüp İlçe Karmasının bugünkü müsabakalarını, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Öz Alibeyköyspor Kulübü Başkanı Metin Çırpan, Alibeyköy Karadolap Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akgüzel, Eyüpspor Alt Yapılar Teknik Sorumlusu İbrahim Keserel, A. Parseller Spor Kulübü Başkanı Özcan Yerdak, Alibeyköyspor Teknik Direktörü Yakup Kalafat, Alibeyköy İmarspor Başkanı Bayram Kutsal ve Alibeyköyspor, Öz Alibeyköyspor, A. Parseller ve Eyüpspor’da görev yapmış olan ve şu anda Galatasaray Spor Kulübünde görevli olan İlçenin önemli spor adamlarından Ali Seçkin’de izledi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...