Cumartesi, Şubat 25, 2012

Okan Yılmaz: Takımda sevgi ve saygı yoktu

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Altınova Belediyespor'un tecrübeli oyuncusu ve teknik direktörü Okan Yılmaz, 2-1 kazandıkları Kütahyaspor karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Eski milli yıldız, "Takımdaki en büyük sorun sevgi ve saygıydı ancak bunu aştık" dedi.
Bölgesel Amatör Ligi 8. grubun 16. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde güçlü rakibi Kütahyaspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 devirerek önemli üç puanı hanesine yazdıran sarı yeşilli ekipte futbolcu ve teknik direktör Okan Yılmaz ile kulüp başkanı Sedat Ok, basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı.


Altınova Belediyespor'a devre arasında katıldığını belirten Okan Yılmaz, "Ben buraya futbolcu olarak geldim. Ancak devre arasında kampa katıldığımda futbolcularımıza inanıyordum. İnanılmaz yetenekli ve teknik kapasitesi yüksek oyuncular var. En büyük sıkıntımız sevgi yoktu, istek ve coşku yoktu. Bu göreve geldikten sonra hem teknik adam hem de futbolculuk konusunda büyük sorumluluklar aldım. Bu sorumlulukları tabii ki sayın başkanımız, yöneticilerimizin istek ve sevgileri sayesinde kabul ettim. Ben oyuncularıma 3 ya da 4 kez antrenman yaptırdım. Gösterdiğim antrenmanlarda analiz ettirdiğimde Kütahyaspor'un nerede sıkıntıları ve sorunları var ona göre çalıştık. Sonuçta bunun da başarısını aldık. Önceden sevgiyi sağlayamamıştık. Sıkıntıların nerede olduğunu biliyordum. Her şeyin zamanı olduğunu gördük. Oyuncularımı yüreklerinden, alınlarından öpüyorum. İnanılmaz özverili bir şekilde mücadele ettiler. Bu şekilde istekli ve arzulu bir şekilde devam ederlerse Altınova, bu sezon daha farklı yerlere gelebilir" şeklinde konuştu.


"Transfere İhtiyacımız Yok"
Altınova Belediyespor'un transfere ihtiyacı olmadığını belirten Okan Yılmaz, "Takımızın transfere ihtiyacı yok. Takımımızda en büyük sorun sevgi ve saygıydı. Bunu da yakaladığımızı düşünüyorum. Transfer sezonu bizim için kapanmıştır. Elimizdeki oyuncularla sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız" dedi.


"Sıkıntıları Aşıyoruz"
Sarı yeşilli kulübün başkanı Sedat Ok ise sezon başından beri birçok sıkıntıyla karşılaştıklarını ancak Okan Yılmaz'la bu sorunları geride bırakmaya çalıştıklarını söyledi. Sedat Ok, şöyle konuştu: "Sezon başından beri bazı sıkıntılar yaşadık. Hoca ve futbolcu değişiklikleri ve benzeri bir sürü sıkıntı yaşadık. Okan'la beraber inşallah bunları çözeceğiz. Şuanda takım içerisindeki arkadaşlık seviyesi çok iyi. İnşallah daha da iyi boyutlara çıkıp bundan sonraki maçlarda en iyi performansımızı sahaya yansıtacağız. Okan hem futbolcu hem de hoca olarak, biz de yönetim olarak en iyi şekilde desteğimizi vereceğiz. Teknik sorumluluk tamamen Okan Yılmaz'dadır. Yani hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapacak. İnanıyorum ki her şey daha iyi olacak."


Osman 4 Hafta Yok
Diğer yandan Altınova Belediyespor'un Sağlıkspor ile oynadığı karşılaşmada sol omzundan 3 yerden kırık tespit edilen ve tedavisi süren başarılı futbolcu Osman Barçın'ın 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Kulüp yetkilileri, Osman'ın tedavisinin devam ettiğini belirterek, genç oyuncunun İznikspor, Yalovaspor, Demirspor ve Gaybiefendispor maçlarında oynamasının zor olduğunu kaydetti. Osman'ın 21. haftadaki Zaferspor müsabakasıyla sahalara geri döneceği bildirildi.


KAYNAK:www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...