Çarşamba, Ocak 25, 2012

Terzi: Zorlu bir maç olacak

Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta zirve mücadelesi veren Zonguldak tesmilcisi Zonguldakspor, hafta sonunda oynayacağı İstanbul-Sultangazispor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor. Zonguldakspor Teknik Direktörü Uğur Terzi, “Sultangazi takımı diri bir takım. Maç zorlu geçecek. İstanbul’dan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz.” dedi. 
Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu’nda Teknik Direktör Uğur Terzi nezaretinde hazırlık idmanı gerçekleştiren kırmızı-lacivertli  ekip, ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalıştı ve tam sahada çift kale maç yaparak çalışmasını tamamladı.


Sultangazi maçının provası niteliğindeki çalışmada, Kırmızı-Lacivertliler oldukça hırslı gözüktüler
Çalışmayı Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Raşit Çalık da tribünden izledi.
Kozlu maçının ertelenmesi nedeniyle tüm dikkatleri hafta sonundaki Sultangazispor’a yönelten Zonguldakspor, bu maçtan galibiyetle ayrılarak Zonguldak’a puanla dönmeyi hedefliyor.


Zonguldakspor Teknik Direktörü Uğur Terzi, Sultangazi’yi daha önce ve bu karşılaşmanın zor bir maç olacağını belirterek, “Gideceğiz ve elimizden gelen en iyisini yaparak İstanbul’da Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz ve ona hazırlık yapıyoruz. Sultangazi iyi bir takım. Rakibimizi geçen haftaki maçında izledim. Sultangazi takımı diri bir takım, fizik güçlerinin iyi zorlu bir maç olacak. Biz çıkacağız ve elimizden genlin en iyisini yapacağız. Tabi ki bizim için 3 puan çok önemli bu maçta. Yukarıları yakalamak için bu puanı almak zorundayız. Puan ve puanlar almak zorundayız Sultangazi’den ve zor bir maç olacak onu biliyoruz.
Tabii Kozlu maçının tehir olması bizim için bir dezavantaj oldu. En azından maç oynamamız lazımdı ama olmadı hava şartları nedeniyle. Takımım iyi durumda ve fizik gücü iyiler çocukları, iyi çalıştılar. Gideceğiz ve elimizden gelin en iyisini yapacağız ve Zonguldak Kömürspor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz İstanbul’da” dedi.

Haber-Fotoğraf: Ercan Aygün

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...