Pazar, Aralık 25, 2011

Küçükköyspor zor da olsa galip


KÜÇÜKKÖYSPOR: 3 MURADİYESPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta alt sıraların belki de kaderini etkileyecek maçta Küçükköyspor ve Muradiyespor Küçükköy Arena’da karşılaştı. Tam 5 gol ve 1 kırmızı kartın çıktığı mücadelede Boğalar kendi evinde 3 puanı aldı ve kümede kalma yolunda büyük avantaj elde etti. 
Küçükköy Arena’da oynanan ve ilk yarısı golsüz kapanan mücadelede ikinci yarıda adeta gol yağmuru oldu. 90 dakika hiç susmayan taraftarı önünde ikinci yarıda Küçükköy rakibi karşısında 3-0 öne geçti. Muradiye son ana kadar mücadeleden kopmadı. Uzatma dakikaları ile birlikte son 10 dakikayı 10 kişi oynayan ev sahibi Küçükköyspor kazanarak rahat bir nefes aldı.



Mücadelenin henüz başında Muradiyespor'dan Emre'nin kafa golü ofsayt gereçkesiyle iptal edildi. 15.dakikada konuk ekipten Mert kaleci ile karşı karşıya kaldı. Soner bu pozisyonda mutlak bir gole engel oldu. Kırmızı siyahlılarda savunmada iyi bir maç çıkartan Galip 35.dakikada talihsiz bir şekilde sakatlanarak oyuna devam edemedi. Küçükköyspor'da ilk yarıda Bahadır'la girdiği gol pozisyonlardan yararlanamadı.


Orhan attı attırdı maç sonunda şovunu yaptı
İlk yarısı golsüz kapanan mücadele sonunda ikinci yarıda 48.dakikada  Küçükköyspor adına sahneye çıkan Orhan  takımını 1-0 geçirdi.

Orhan kesti, Sefa muhteşem bir gole imza attı
Karşılaşmada 1-0 öne geçmenin morali ile oyunu konuk ekip Muradiye kalesine yıkan Küçükköy’ün 67.dakikada sol taraftan geliştirdiği atakta Orhan, arkadan gelen Sefa'ya topu çıkardı. Sefa yaklaşık 25 metreden vurdu, mükemmel bir gole imza atarak skoru 2-0'a taşıdı.

2-0 geriye düşen konuk ekip Muradiye bu dakikalardan sonra etkili olmaya başladı. 70. dakikada Mert ceza sahası içinde kaleci Soner’i  geçti. Biraz da açısı daralan Mert'in vuruşunu kale çizgisi üzerinde son anda kademeye giren Bayram çıkararak gol izni vermedi.

73.dakikada yine sol taraftan Orhan'la gelen Küçükköyspor'da Orhan çok şık çalımlarla Muradiye ceza sahasına girdi, altı pas içinde bom boş pozisyondaki Kadir'e çıkardı. Kadir düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.

Muradiye yılmadı, farkı bire indirdi
3-0 geriye düşmesine rağmen mücadelesine devam eden konuk ekip Muradiye 75.dakikada oyuna sonradan giren Faruk ve 78.dakikada Mert'in orta sahadan attığı gollerle bir anda farkı 1'e indirdi.

Küçükköy 10 kişi kaldı
80.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla cezalandırılan kaptan Rıdvan'ın oyun dışına gönderilmesi ile Küçükköyspor sahada 10 kişi kaldı.
Son dakikalarda konuk ekip Muradiye'nin girdiği net gol pozisyonunu kale çizgisi üzerinden çıkaran Turgay karşılaşmaya damgasını vururken Küçükköyspor zor da olsa kazanmasını bildi ve rahat bir nefes aldı.

Stat: Küçükköy
Hakemler: Ertan Yıldıran, Ulaş Koçer, Aydoğan Kaş
Küçükköyspor: Soner, Sergen, Bilal, Bayram, Naci, Ali Rıza, Rıdvan, Sefa, Rıdvan, Bahadır, Orhan (Emrah, Turgay, Cihat, Bayram, Turgut, Alperen, Kadir)
Teknik Sorumlu: Ferit Büyükturgay
Muradiyespor: Erdem, Samet, Hakan, Berk, Galip, Koray, Mert, Adem, Güven, Ceyhun, Emre (Gökhan, Faruk, Cafer, Erhan, Burak, Zeki, Uğur)
Teknik Sorumlu: Hurşit Güvenboya
Goller: Orhan (48), Sefa (67), Kadir (73) / Faruk (75), Mert (78)
Kırmızı Kart: Rıdvan (80) (Küçükköy)

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...