Pazartesi, Kasım 28, 2011

Silivrispor'dan 3 gol 3 puan

 


SİLİVRİSPOR :3 ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ :0

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Silivrispor, dört hafta süren puan kayıpları ve yenilgilerin ardından Çorlu Gençlerbirliği galibiyeti ile hayata bağlandı.
Özellikle geçtiğimiz iki hafta oynadığı futbolla eleştirilen Silivrispor mutlak galibiyet için çıktığı maçta zorda olsa kazanmasını bildi. Silivrispor’a galibiyeti getiren golleri ise Yunus ve Ali Yavuz kaydetti. 


Son haftalarda Silivrispor gibi düşüşte olan yaralı Çorlu Gençlerbirliği, Silivrispor karşısında ilk yirmi dakikada iyi bir oyun sergilemesine karşı bu dakikadan sonra saha içinde birbirleriyle kavga etmelerini pahalıya ödediler. Müsabakanın ilk dakikalarında Çorlu takımı ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. 2. dakikada emektar oyuncu Niyazi Silivrispor ceza alanı önünden sert bir şut çıkardı top az bir farkla auta gitti. Bu dakikadan sonra Silivri oyuna biraz daha ağırlığını koydu. Maçta 14. dakikada soldan Vahit ile bindirme yaptı Silivrispor, bu dakikada Vahit topu Ali Yavuz’a gönderdi. Ali Yavuz ceza alanında buluştuğu topu kaleye düzgün bir vuruşla gönderdi, Çorlu kalecisi Hakan’ın müdahale yapmasının imkansız olduğu top kale direğinin içine çarparak çizgiyi paralel geçerek auta çıktı.
 

18.dakikada sol kanattan Silivri korner atışı kazandı. Ön direğe gelen top kafayla arka direkte beklemekte olan Yunus’un önüne düştü, Yunus düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı. Müsabakanın ilk yarısı Yunus’un attığı tek golle Silivrispor’un üstünlüğü ile kapandı.

76.dakikada Metin sağ kanattan sıfıra kadar indi ve buradan arka direğe topu çıkardı. Arka direkte beklemekte olan Ali Yavuz’a sadece dokunmak kaldı 2-0. 88.dakikada Fatih sağ kanattan Çorlu ceza alanının içine kadar indi buradan yerden çıkardığı topu ön direkte Ali Yavuz ağlara yolladı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Silivrispor taraftarı ile bütünleşti.



Her iki taraftar grubu da süperdi
Silivri Stadı’nda oynanan güzel müsabakada her iki takımın taraftarları takımlarını bir dakika bile susmadan desteklediler. Çorlu Gençlerbirliği taraftarları olan Asi Gençlik Grubu Çorlu’dan beş otobüs geldi. Silivrispor Kasaba Taraftar Grubu ise karşı açık tribünde bulunan Çorlu taraftarlarına karşı iyi tezahüratlarda bulundular.

Stat: Silivri
Hakemler: İlker Yasin Avcı, Mustafa Kutlu, İsmail Kahraman, Fatih Çalışkan
Silivrispor: Hamdi 7, Fatih 9, Vahit 7, Kıvanç 7, Özgür 7, Cemal 7,
(63’ Nazif 6 ), Metin 7 (86 ‘ Ersal 4 ), Yunus 7, Ali Yavuz 7, Volkan 7 (82’ Mehmet 3 ), Saruhan 6
Çorlu Gençlerbirliği: Hakan 5, Özkan 6, Bahri 5 (63’ Özgür 5 ), Adem 7, Kaan 6 (34’ Mehmet 7 ), Salih 7, Niyazi 6, Emrah 6, Bekir 7, Niyazi 4 (22’ Adnan 5 ), Emre 6
Goller: 18’ Yunus, 75’ ve 88’ Ali Yavuz Silivri
Kırmızı Kart:78'Yunus



HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Samatyaspor deplasmandan şen döndü

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta lider Samatyaspor deplasmanda Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'u 5-1 yendi.