Pazartesi, Ekim 31, 2011

Orhanlıspor farklı galip


ORHANLISPOR
:6
BALKAN YEŞİLBAĞLAR:2
İstanbul 1.Amatör Lig 16. Grup 6.hafta müsabakasında ligde zor  günler geçiren ve henüz puanla tanışamayan Balkan Yeşilbağlar, Orhanlıspor'un konuğu oldu. Tuzla Belediye Sahası'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Orhanlıspor 6-2 kazandı. Oldukça çekişmeli geçen 70 dakikanın ardından son 20 dakikaya 4 gol sığdıran Tuzla temsilcisi hanesine yazdırdığı 3 puanla bir anda averajla 4.sıraya yükseldi.

Maçın ilk çeyreğinde Enes ile öne geçen evsahibi Orhanlıspor'a konuk ekip Balkan Yeşilbağlar 30.dakikada Cankılıç ile cevap verdi.1-1
İlk yarının bitmesine 5 dakika kala Adem ile tekrar öne geçen ev sahibi Orhanlıspor soyunma odasına 2-1 önde girdi. 2.yarıya istekli başlayan evsahibi ekip olsada Balkan Yeşilbağlar arzuladığı gole kaptan Erkan ın ayağından penaltı golü ile ulaştı.2-2
Dakikalar 70'i gösterdiğinde evsahibi ekip İsak ile tekrar öne geçti.3-2
Kaybedecek bir şeyi kalmayan Balkan Yeşilbağlar defans güvenliğini unutunca evsahibi Orhanlıspor kontrataktan Adem'in golü ile farkı 2'ye çıkardı aynı zamanda 2.golünü atan Adem Orhanlıspor'da maçın en iyileri arasına adını yazdırıyordu.
İlker ile evsahibi ekip farkı 3'e çıkardı. 5-2 uzatmalarda son sözü İsak söyledi Orhanlıspor maçı 6-2 kazandı.


Balkan Yeşilbağlar puan alamayarak son sırada kalırken evsahibi Orhanlıspor zirvede iddialı olduğunu kanıtlamış oldu.Orhanlıspor Çarşamba günü Spor akademisi stadında saat 12:30 da Mesudiyespor ile karşılaşacak.Balkan Yeşilbağlar aynı gün Kartal Yunus sahasında 14:30'da Adalarspor'u ağırlayacak.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA OSMANOĞLU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...