Cuma, Eylül 30, 2011

İzmir 1.Amatör Lig maçları başlıyor

İzmir 1. Amatör Lig maçları bu hafta sonu başlayacak. Statü gereği, sezon sonunda ilk 2’ye kalan takımların diğer gruplardan ilk 2’ye kalan takımlarla play-off oynayarak Süper Amatör Lig’e yükseleceği İzmir’de, şampiyonluğu hedefleyen Aliağaspor ilk hafta evinde Dikili Belediyespor’u konuk edecek.   8 Takımın yer aldığı grupta Aliağaspor’un yanı sıra 11 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon 2. Amatör Lig’de şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e yükselen bir başka Aliağa temsilcisi Helvacıspor’da yer alıyor. Aliağaspor ve Helvacıspor’un yanı sıra; Foça Bağarası Belediyespor, Bergama Gençlerbirliği, Çandarlıspor, Dikili Belediyespor, Kınık Belediyespor, Ulukent Belediyespor yer alıyor.


2 Ekim 2011 Pazar günü Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanacak Aliağaspor Dikili Belediyespor karşılaşması Saat 14.00’de başlayacak. Gruptaki diğer karşılaşmalar Helvacıspor-Ulukent Belediyespor, Çandarlıspor-Kınık Belediyespor, Bağarası Belediyespor-Bergama Gençlerbirliği

Alper Peker: Şampiyon olacağız
Sezona hazır olduklarını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker, “İyi bir ekip kurduk ve sezona çok iyi hazırlandık. İlk maçlar her zaman çok önemlidir ve zor geçer. İlk maçımızı kayıpsız atlatmamız durumunda başarılı bir sezon geçirerek sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Sezon öncesi çok iyi hazırlık dönemi geçirdik, bu imkânı sağlayan tüm yöneticilere de ayrıca teşekkür ediyorum. İlk maçımızda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği bizim için önemli. Onların desteği ile güzel bir galibiyet ile lige 3 puanla başlamak istiyoruz” dedi.

Aliağaspor Kulüp Başkanı Uğur Eren: Yerimiz bu Lig değil
Sezon öncesi tüm takımlara başarılar dileyen Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren ise, “Aliağaspor futbol takımının bulunduğu yerin tüm Aliağalı sporseverleri üzdüğünü çok iyi biliyoruz. Aliağaspor’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi. Kulüp Başkanı Uğur Eren, Aliağaspor futbol takımının bulunduğu yeri hak etmediğini belirtti. Başkan Uğur Eren, “Tüm Aliağa halkına mal olmuş Aliağaspor futbol takımının bulunduğu yerin tüm Aliağalı sporseverleri üzdüğünü çok iyi biliyoruz. Bizden önce yönetimde bulunan arkadaşlarımız futbol takımı olmayan, tek bir futbolcusu dahi olmayan bir kulüp devir aldı ve sıfırdan futbol takımı kurdular. Takımı 2. Amatör Lig'den, 1.Amatör Lig'e çıkardılar. Ancak Aliağaspor’un yeri kesinlikle amatör ligler değil, profesyonel ligdir. Hiçbir Aliağalı sporseverin içine sindiremediği bu durumu düzeltmek istiyoruz. Takımımızı profesyonel liglerde top oynamış oyuncularla takviye ettik. Yeni ve ligin üstünde bir takım kurduk. Kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum. Başta takımlarımız Aliağaspor ve Helvacıspor olmak üzere tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

1 yorum:

ztrkzg dedi ki...

uğur hocam doğru söylemiş bu takımın yeri bu lig değil ama keşke zamanında basketbol takımına yapılan desteğin 10 da 1 i futbol takımına yapılsaydı da şu anda 2.ligde izliyo olsaydık aliağa belediye sporu..

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.