Pazartesi, Haziran 20, 2011

Sultangazi Esentepe lideri değiştirdi!

İstanbul 2. Amatör Lig, 7.grup’ta zirve mücadelesi veren Sultangazi Esentepespor ile Üçyüzlüspor, 18 Haziran 2011 Cumartesi günü, Zara Ekinli sahasında karşı karşıya geldiler. Yüksek bir tempoda oynanan karşılaşma sonucunda, Sultangazi Esentepespor hem ilk maçın rövanşını aldı, hem de rakibini liderlik koltuğundan indirdi.


Zara Ekinli sahasında oynanan karşılaşmaya ev sahibi Sultangazi Esentepespor rakibi Üçyüzlü karşısında etkili başladı. 25. dakikada İhsan, Sultangazi Esentepespor’un etkili olduğu dakikalarda sahneye çıkarak attığı golle skoru 1-0 yaptı. İlk 45.dakikada Sultangazi Esentepespor’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıda dengeli başlayan mücadelede ev sahibi Sultangazi Esentepe, ilk yarıda olduğu gibi Üçyüzlü kalesinde baskı kurarak farkı arttırmak için yüklenmeye başladı. 60. dakikada gelişen Üçyüzlüspor atağında sağ taraftan ceza sahası içine yapılan ortada, Fatih, topu kafa ile uzaklaştırmak istedi ancak top, Fatih’in eline çarptı ve Hakem Serhat Tan, bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Üçyüzlü adına penaltı atışını golle sonuçlandıran kaptan Yıldırım skora denge getirdi.

80.dakikada Şaban’la golü tekrar bulan Sultangazi Esentepespor, yeniden 1 farkla öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç, ev sahibi Sultangazi Esentepespor’un 2-1 üstünlüğü ile bitti.

Stat: Zara Ekinli
Hakemler: Serhat Tan, Erdem Duvarcı, Emre Yanık
Sultangazi Esentepe: Hakan, Enes, Burak, Fatih, Hüseyin, Vedat, İhsan, Mehmet, Şaban, Cengiz, Selçuk
Üçyüzlü: Mehmet, Enes, Arif, Kazım, Yıldırım, Ahmet, Mücahit, Murat, Ünal, Ali, Cengiz

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1047 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.