Pazar, Mayıs 15, 2011

Salihli Belediyespor 'İdman' yaparak finalde


SALİHLİ BELEDİYESPOR: 4 FETHİYE İDMAN YURDU: 0 (U19)
Türkiye U19 Futbol Şampiyonası Balıkesir Grup Merkezi’nde, B Grubu’nda Salihli Belediyespor, Gürpınarspor’dan sonra Bursa Fethiye İdman Yurdu’nu da farklı geçerek finale çıktı.

Manisa temsilcisi önce Hüseyin ile öne geçti. Peşinden Cavit sahneye çıktı penaltı golüyle farkı ikiye çıkardı. Üçüncü gol defans ve kaleci arasında anlaşmazlık sonucu ters kafa vuruşunda geldi, Burak topu kendi ağlarına attı. Emre skoru belirledi: 4-0.

Dikkat çeken noktalara gelince… Öncelikle Salihli Belediyespor takımının diri ve canlı ayağa top yapan göze hoş gelen oyun şekli… Salihli Belediyespor finalde Küçükköy Stadı’nda Bigaspor’la oynayacak. İki kulüp A takım seviyesinde 3. Lig terfi maçlarında üç sezon önce yine Küçükköy’de grup finali oynamış, Ozan Dombaz’ın öğrencileri Bigaspor’u yenerek ikinci kademeye çıkmıştı. O dönem Salihli Belediyespor’un başında yine Dombaz vardı. Biga’daysa Mehmet Hoca’nın yerine bu kez Vehbi Cevher var.

HABER-FOTOĞRAF: EROL ÖZBEK

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...