Pazar, Nisan 03, 2011

Ağrı'da yılın spor adamı ödülünü aldı



Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 81 ilde ki Amatör Spor Kulüplerinden aldığı isimler doğrultusunda gerçekeştrilen Amatör Sporda En10 isimli ödül gecesi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlendi.


Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yılın en iyi yöneticisi olarak gösterilen Taşlıçayspor yöneticisi Özdemir Doğan, Ağrı adına ödülünü İstanbul Valisi, Hüseyin Avni Mutlu'dan aldı.


Ödül Gecesi ile ilgili açıklama yapan Doğan; "Öncelikle beni bu ödüle layık gören Ağrı ASKF Başkanlığına teşekkür ediyorum. Güzel ve anlamlı bir ödül oldu. İnsanları spor adına yapmış olduğu hizmetlerin bir karşılığı olması bir güzelliktir" dedi.


Ağrı Amatör Spor Kulüpleri federasyon Başkanı Erkan Kösedağ ise "Biz ödül sahibini belirlerken, spor camiamızdan, hakemlerimizden ve futbolcularımızdan bir çok kişiye kim ödüle layıktır diye sorduk. Son yaptığımız Yönetim Kurulu toplantısında Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte aldığımız karar ile Özdemir Doğan'a verilmesini uygun gördük. Özdemir Doğan Taşlıçay ilçemizde, Taşlıçay Spor Kulübü'ne önemli katkılar sunan bir insan. Özverisi ile, çalışkanlığı ile saha içi ve saha dışındaki davranışları ile sportmen kişiliği örnek bir insan. Bu ödüle fazlası ile layık olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...