Salı, Mart 29, 2011

Tunusbağı'ndan beşi bir yerde


ÖMERLİSPOR: 1 TUNUSBAĞISPOR: 5
İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup’ta ilk hafta karşılaşmasında Tunusbağıspor deplasmanda Ömerlispor’u 5-1 mağlup etti.

Ömerlispor'un geçen seneki kadrosunu koruduğunu söyleyebiliriz. Tunusbağı ise tamamen gençlerden oluşan bir kadro ile mücadele ettiğini gördük. İlk 11 de oynayan 1994-1995 doğumlu oyuncuların çokluğu göze battı.
Maça iyi başlayan Tunusbağı henüz 14.dakikada Koray'ın golü ile 1-0 öne geçmeyi başardı.34. dakikada bu sefer Selim'in golü ile Üsküdar ekibi farkı ikiye çıkarttı ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıya baskılı başlayan Ömerli 51.dakikada frikik vuruşunda baraja çarpan topla golü buldu ve maçı 2-1 getirdi. 62.dakikada Koray tekrar sahneye çıktı ve skoru 3-1’e getirdi. 66.dakikada penaltı kazanan Tunusbağı Korhan ile skoru 4-1’e getirdi. 77’de Tayfun'un golü skoru tayin etti ve maçı 5-1 kazandı.

Tunusbağıspor Teknik Direktörü Tansu Açabey, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, çok genç oyunculardan kurulu bir takım kurduğunu ve takımına güvendiğini söyledi. Açabey, “Ömerlispor yöneticilerine ve teknik heyetine de göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. Kalan maçlarda kendilerine başarılar dilerim” dedi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...