Cuma, Mart 18, 2011

Boğaziçispor'dan turnuva



İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Arnavutköy semtinde faaliyetlerini sürdüren Boğaziçispor, kuruluşuunn 79. yıl dönümü vesilesiyle bir futbol turnuvası düzenleyecek.


Boğaziçispor Kulübü Başkanı Levent Kalkavanlar yaptığı açıklamada, “Biz Boğaziçispor Kulübü olarak kurulduğumuz yıldan beri her sene çeşitli etkinlikler ile kuruluşumuzu kutlamaktayız. Spor kulübü olmamız bizim kültürel faaliyetlerde bulunmamızı yıllarca desteklemiştir. Gençliğimizde olduğu gibi bu günlerde bizlere görev olarak bu kültürel etkinlikleri devam ettirme görevi düşmektedir. Semtimizin ve çevre semtlerin gençlerini spora ve kültürel etkinliklere alıştırmak için çalışmalarımıza bu yönde de hız vermekteyiz. 22 Nisan 2011 cuma günü tesisimizin halı sahasında kulübümüzün kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mini turnuva başlatıyoruz. İlk etapta minik sporcular arasında ve genç sporcular arasında başlayacak futbol turnuvaları  hem semtimize canlılık getirecek hem de gençlerimize sporu sevdirecektir” dedi.


Kültürel etkinliklerde de varlar
Kalkavanlar sözlerine şöyle devam etti: “Geleneksel etkinliklerimizin içerisinde her sene düzenlediğimiz sünnet düğünlerimiz mevcuttur. Biz geçmişte olduğu gibi tiyatro kolumuzu kurmak istiyoruz. Müzik kolumuz her hafta pazartesi akşamı program yapmakta. Tiyatro kolumuza Pekçan Koşar ve Lale Belkis öncülük etmiş, gençlerimizden sanatkarlar yetiştirmişlerdi.
Bunun yanında edebiyat kolumuz çalışmalarına devam ediyorlar. Geçmişte olduğu gibi gezi kolumuz bu senede adalara tur düzenleyerek kültürel faaliyetlerimize destek vermekteler.”


Tesisler yenileniyor
Başkan Kalkavanlar, “Yönetim olarak tesislerimizin soyunma odalarını ve duşlarını yenilemekteyiz. Ayrıca yapılacak turnuvalar gençlerimize parasızdır. Malzemesi olmayan gençlerimize turnuvada oynamaları için forma, şort ve konç yardımı yapılacaktır amacımız sporu gençlerimize sevdirebilmektir.
Bizlere her zaman destek olan yardımlarını esirgemeyen Beşiktaş Belediye Başkanımız İsmail Ünal beye çok teşekkür ederiz. Bu vesileyle zamanında formamızı giyen arkadaşlarımızda bilgi ve tecrübeleriyle bizlere destek olmaktadırlar. Ben Levent Kalkavanlar olarak emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim. Gençlerimizi turnuvamıza bekliyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Zirvedeki dev randevu Pendik Güllübağlar'ın

İstanbul U17A Ligi 17. Grup'ta haftaya 22'şer puanla giren iki şampiyonluk adayının maçında Pendik Güllübağlarspor sahasında Paşabah...