Pazar, Mart 27, 2011

Altıntepsi'de 3 puan

SAKARYA İ.M.Ç : 1 ALTINTEPSİSPOR: 2
İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grup'ta Namık Sevik Stadı'nda Sakarya İ.M.Ç ile Bayrampaşa Altıntepsispor karşılaştı. Bir dönem 3. Lig'de mücadele eden ve bu sezon yeniden çıkışa geçmek için kolları sıvayan Bayrampaşa ekibi sahadan 1-2 galip ayrılıp ilk haftayı 3 puanla kapattı.


Müsabakanın daha ilk dakikalarında  her iki takımda birbirini tartarak oyun oynamaya çalıştı. İlk gol Sakarya İ.M.Ç.'den geldi. Sol taraftan gelişen atakta topla buluşan Buğra'nın şık şutunda top kalecinin uzanamayacağı köşeye gitti ve ev sahibi Sakarya İMÇ  1-0 öne geçti.


Golden sonra gelişen Altıntepsi atağında sol taraftan gelişen atakta Eren kalecinin açıldığını gördü. Halil İbrahim'in üzerinden aşırttığı topta herkes gol diye beklerken 6 pas içinde seken top yükseklik kazanıp auta çıktı. Bu pozisyon sonrasında Sakarya İ.M.Ç oyuncular rahat bir nefes aldı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapamak isteyen Sakarya İ.M.Ç.'li oyuncuların planları tutmadı.Kornerden gelişen atakta top Altıntepsili oyuncuda kaldı ve onun vuruşunda kaleci Halil İbrahim kurtardı.Tekrar dönen topu önünde bulan Sakarya İ.M.Ç'li oyuncunun topu eli ile kesmesiyle hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Altıntepsi penaltıdan attığı golle maça dengeyi getirdi. Topun başına geçen Aydın kaleci Halil İbrahim'i mağlup ederek skora dengeyi getirdi. 1-1
İlk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.


Maçın ikinci yarısında  bambaşka bir Sakarya İ.M.Ç. izledik, rakip kaleye gitmekte zorlanan  pas yapamayan Eminönü ekibi karşısında Altıntepsi'de ise durumlar daha farklı idi. Yeşil-Beyazlılar ilk yarı iyi oynayamamalarına rağmen 2. yarı düzelip oyuna dahil olduklarını gösterdiler.

Müsabakanın 70.dakikasınsa sağdan gelişen Altıntepsi atağında Sakarya İ.M.Ç'li futbolcu yerde kalmasına itiraz etti fakat hakem oyunu devam ettirdi ve pozisyonun dönüşünde Ufuk'un vuruşunda Altıntepsi maçta skoru 2-1 getirdi.


Müsabakanın geri kalan bölümünde Sakarya İ.M.Ç'li oyuncular eşitliği bozamayınca Bayrampaşa ekibi sahadan 1-2 galip ayrıldı. 


Stat: Namık Sevik
Hakemler: Burak Karagülle-Faruk Yavuz-Selçuk Opan

Sakarya İ.M.Ç:1-Halil 2-Kasım 3-Emre 4-Celal 5-Enes 6-Buğra 7-Enes 8-Yunus 9-Murat 10-Gürkan 11-Yusuf
Teknik Sorumlu: Bekir Pervanlar

Altıntepsispor:1-Alper 2-Aydın 3-Hasan 4-Alparslan 5-Cengiz 6-Aykut 7-Tahsin 8-Vural 9-Talip 10-İlker 11-Ercan
Teknik Sorumlu: Sedat Ulaş

HABER VE FOTOĞRAF: SERCAN ATEŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.