Cumartesi, Ocak 15, 2011

Tusubasa'dan maç tahminleri, İstanbul SAL 22. hafta



Muhteşem bir perşembe günü geçirdik.Kimisi internet başında skorları takip ederken,kimimiz maçların yerinde heyecan yaşadık.Haftalar geçti ve geldik artık son haftaya.Dananın kuyruğu artık kopacak. Bazı gruplarda heyecan bitti ama bazı gruplarda dolu dizgin devam ediyor. Öncelikle ilk ikiye kalmayı garantileyen Fenerköy,İdealtepe,İstanbulspor,Beşyüzevler,Avcılar Belediye, İMES, Silivri,Halide Edip Adıvar,Çatalca,Kadırga,Bayrampaşa Tuna,Sultangazi ve Dudullu takımlarını kutluyorum. Süper Amatör ligine veda eden takımlarımıza da önümüzdeki sezonda 1.Amatörde başarılar dileyerek son haftanın tahminlerine geçiyorum.


   HADIMKÖY - İST.GÜMÜŞHANE: İstanbul Gümüşhane artık önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başladı.Hadımköy ise mutlaka kazanmak zorunda. Hatta sadece maçı kazanması bile yetmiyebilir,kulakları da Terazidere maçında olacaktır.Kazanmak zorunda olan Hadımköy bu maçı kazanır.


  TERAZİDERE - İSTANBULSPOR : İstanbulspor gruptan şampiyon olarak çıkmak isteyecektir.Terazidere ise mutlaka kazanmak zorunda kalabilir.Olası bir Hadımköy galibiyeti kendi maçlarını kazanamazlarsa küme düşmesine sebep olur.Terazidere-Hadımköy maçını önemsemeden maçı kazanmak adına her şeyi yapacaktır. Maçı daha fazla kazanmak isteyecek olan Terazidere maçı kazanır.


  LEVENT - ARNAVUTKÖY: Lider Leventspor kendi sahasında maçı kazanarak gruptan şampiyon olarak çıkmak isteyecektir. Beraberlikte dahi çıkmayı garantileyecek olan Leventspor,etkili ve güçlü rakibi karşısında zorlansa da hem rovanşı hemde şampiyonluğu alacaktır. Banko Levent kazanır.


  ORTAÇEŞME - ZARA EKİNLİ: İki takımda kazanmak zorunda.Ortaçeşme kazanarak Göktürkspor'un zorlu deplasmandan puan kaybetmesini bekleyecektir.Zara Ekinli ise mutlaka kazanmak zorunda ilk iki için çünkü Ataşehir Doğuş ligden düşmesi kesinleşen rakibi Bulvar ile kendi sahasında oynuyor.Çok zorlu ve çekişmeli bir maç olacağı kesin.Ben zor da olsa Ortaçeşme'nin bu maçı kazanacağı görüşündeyim.


  MERKEZEFENDİ - HASKÖY: Merkezefendi bu maçı mutlaka kazanmak zorunda kazanamazlarsa düşerler. Hasköy ise son haftalarda yaşadığı bazı iç problemler nedeniyle yarışmanın gerisinde kaldı.Kendi sahasında Merkezefendi kazanır.


  BÜYÜK ÇEKMECE MİMARSİNAN - ÇENGELKÖY: Çengelköy haftalardır galibiyete hasret kaldı.İddiası bittikten sonra kötü sonuçlar alamaya devam ediyorlar. Mimarsinan ise mutlaka bu maçı kazanmak isteyecektir. Büyükçekmece eibi bu maçı kazanır ve ligde kalır.


  VEFA - BÜYÜKÇEKMECE: B.Çekmece mutlaka bu maçı kazanmak zorunda. Ancak karşısında da çok kuvvetli bir takım var.Her ne kadar bazı problemler yaşamış olsa da sonuçta Vefa'dır.Ben çok zor bir maç olacağı görüşündeyim. Zorlu karşılaşma beraberlikle sonuçlanır.


  YILDIRIM BOSNA - SELİMİYE : Silivri maçını kaybederek büyük yara alan Selimiye,Yıldırım Bosna deplasmanından 3 puan alarak B.Çekmece takımının puan kaybetmesini bekliyecektir.İkili averajda B.çekmece ve Selimiye arasında Selimiye önde.Zor da olsa Selimiye kazanır.


  BEYOĞLU YENİÇARŞI - TOPKAPI :Kendi sahasında mutlaka kazanmak zorunda Beyoğlu ekibi.Rakibi Topkapı zaten lige veda etti.Ben kendi sahasında çok fazla zorlanmadan kazanacağı görüşündeyim. Yeniçarşı banko kazanır.


  THY - ÇAMLICA : THY maçlarına genç takım ağırlıklı kadro ile çıkıyor.Çamlıca bu maçı kazanarak riske atmak istemiyecektir.Çamlıca bu maçı kazanır ve ligde kalmayı garantiler.


YAZI: TUSUBASA

21 yorum:

Adsız dedi ki...

neye dayanarak orta cesmeyi banko gosterıyonuz anlamıyorum bu kadar mı futbolu yorumluyorsunuz bence gercekcı dusunun bıraz daha..

Adsız dedi ki...

doguş sakın avrupa yakasına maça gelme arnavutköye sallamak neymiş göreceksin özellikle o terbiyesiz yöneticiniz var özellikle o gelmesin olur ya terfilere katılırsanız işiniz zor buradaki maçlarda

Adsız dedi ki...

biz vefalılar selimiyenin cıkması için her seyi yapacagız...duyurulur...

Adsız dedi ki...

selimiye gitsin büyükçekmecenin yerine playofflara vefa selimiyenin yanındadır bu böyle bilinsin büyükçekmeceyi yenip selimiyeyi play offlara uğurlayacağız.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

zara ekinliyi zara ekinli stadındada yenisahrada da gördük iki maçta da ezdik ortaçeşme rahat rahat kazanır maçı

Adsız dedi ki...

ortaçeşme zaraya cehennem olucak her türlü alıcaz z kümede kalıcaz biataşehir de yükselme grubuna katılacak o kadar

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

sen karşının adamısın ortalıgı karıştırıyorsun işallah bu maç çırından çıkmaz taraflı yorum yapma her ve geç herkez cezasını çeker sende bu yaptıkların yanına kalmaz tusubaba mısın nesin anla .........

Adsız dedi ki...

Helal olsun 10 da 8 buyuk basari.Ancak sen anadolu yakasindan birisin ama kimsin cozemedim.Anadolu yakasi takimlarini cok iyi gozlemledigin kesin.Birde sen hangi mac yorumun ortaligi karistirmissin cozemedim.

Adsız dedi ki...

ya anlamış değilim bu bizim milletiadam yorumcu kaedeşim zorunuza gitsede gitmesede 10/8 helal tusubasa demekki izliyor izlediği gibide iyi etüd ediyor adam bide artık gerçek isimlerinizle yazarsanız on numara olur tsubasa dodo....

Adsız dedi ki...

heyecan yapma bo yorumunla ilgili deyil sen şimdiden telaşlanma senle sadece amçın neymiş ögrenecez sadece gerekirse dost da olabiliriz ama önce o hatayı ortadan kaldırmamız lazım

Adsız dedi ki...

Yaa varya harbi enteresan bi durum var.Sezonun enleri kim? Bekliyoruz

Adsız dedi ki...

Tusubasa seni merak ediyoruz.Söyle kimsin?Belki de efkan hem dodo hemde tusubasa olabilir.

Adsız dedi ki...

16.01.2010 tarihinde 10:34 ve 23:02 de yorum yapan arkadaslar;Hangi yorumumda ne gibi bir hata var anlayamadım?Ben tüm takımları seyrederek kendi yorumlarımı yapıyorum.Ben zaten dostum hepinizle

Efkan dedi ki...

Efkan'ın iki değil tek köşe yazısı yazmaya vakti yok! :)

Adsız dedi ki...

tusubasa 10/8 helal bakıyorumda millet sana saldırıya geçmiş ,dönüp arkalarına doğru bi baksınlar daha iyi olur:):):):)

Adsız dedi ki...

tusubasa uzattma senin için iyi olmaz

Adsız dedi ki...

İYİSİNDEN YAPSANIZA

Adsız dedi ki...

ŞU ŞEHİR EŞKİYALIĞI YAPANLARA SESSİZ KALMAYIN KARDEŞİM NE İŞ SENİN İÇİN İYİ OLMAZ DEMEK NE OLURMUŞ MAÇMI SATTIN NE AYAK HANGİ TAKIMLI OLDUĞUNU YAZ BİLELİM SALLAMA BOŞUNA

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...