Salı, Aralık 21, 2010

Çelik: Basit hatalarla kaybettik



İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup takımlarından Sütlücespor’da teknik direktör Halil İbrahim Çelik, Tozkoparanspor’a 2-1 yenildikleri maçın son anlarında basit hatalar yaptıklarını söyledi.

Çelik, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, iki takımın da iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, "Ancak biz maçın sonunda elimize gelen fırsatları değerlendiremedik. Son anlarda ivmeyi kendi lehimize çevirdik, ama çok basit top kayıpları yapıp, fırsatları değerlendiremedik. Beklemediğimiz top kayıpları olunca kazanma fırsatını yakaladığımız maçı yitirdik" dedi.

Oynadıkları son iki maçı kazanabilecekken yitirdiklerini belirten Çelik, “Önümüzdeki maçlarda alacağımız galibiyetler, son 2 maçta aldığımız yenilgileri telafi eder” diye konuştu.

Çelik, oyuncularının gelecek haftaki Fişekspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağını dile getirerek, "Takımda üst üste alınan iki yenilgiden dolayı moral bozukluğu var. Ancak oyuncular her maçı ayrı ayrı değerlendirebilecek yapıda oyuncular. Bu atmosferden çıkıp, Fişekspor maçına en hazır şekilde çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Özgür'den destek
Bank Asya 1. Lig takımlarından Güngören Belediyespor'un yıldız oyuncusu Özgür, Sütlücespor-Tozkoparanspor mücadelesini takip ederek Sütlücespor’a destek verdi. Hava şartlarının olumsuz olduğu maç gününde Özgür maçı arkadaşlarıyla birlikte araç içinden seyretti. Sütlücespor yönetimi, “Elinden geldiği kadar takımımıza olan, desteğini esirgemeyeceğini belirten Özgür'e futbolcularımız adına teşekkür ederiz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: KADEM EGEMEN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...