Cuma, Kasım 26, 2010

Tusubasa'dan maç tahminleri, İstanbul SAL 13. hafta



Bu hafta ki maç tahminlerime geçmeden önce önemli bir konuya değinmek istiyorum.Süper amatör liginde henüz daha ortalarda olmamıza karşın maçlarda olan şiddet nedeniyle maçların yarım kalmasıdır.Başta kulüp yöneticilerine ve teknik heyetlere iş düşmektedir.Lütfen sabırlı ve bilinçli davranışlar gösterelim ki sporcular ve taraftarlara da örnek teşkil edelim.Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ''Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim'' düsturunu benimsemiş sporcular ve yöneticilerle devam edelim.Haydi biraz gayret ...
     Dikilitaş - Sultanbeyli :Çok enteresan bir grup çünkü bu grupta her maç her şeye gebe.Geçen haftayı bay geçen Dikilitaş iyi form yakaladı ve geçen hafta ikincilik mücadelesi verdiği Haliç ve İdealtepe'nin puan kaybetmesiyle iyiden iyiye morallendiler.Sultanbeyli ise son iki maçını da (Ayazağa - Kaynarca) 3- 0 gibi farklı skorlarla kazanmayı başardı ve adeta çok geride kalırken bir anda düşme potasının üstüne çıktı.Ancak bu hafta çok dişli bir rakiple deplasmanda karşılaşıcak olan Sultanbeyli'nin işi gerçekten çok zor.İyi performansı ile dikkat çeken Dikilitaş bu maçı kazanır:


     İdealtepe - Esenler :İdealtepe geçen hafta Fenerköy deplasmanından eli boş dönmüştü.Ancak teknik oyunculara sahip bir takım.Esenler spor iki hafta önce almış olduğu Haliç maçı dışında son üç maçını kazandı ve son derece formdalar.Ancak artık İdealtepe'nin puan kaybına özellikle içerde böyle bir puan kaybına tahamülü yok.İdealtepe kazanır.


     Sultantepe - Anadolu Hisarı :Sultantepe spor kulübünde sıkıntılar büyük ve nerdeyse idman yapmadan sahaya çıkıyormuş.Nitekim bu sonuçlarada yansıyor. Son dört karşılaşmadan da mağlup ayrıldılar ve gol dahi atamadılar.A.Hisarı ise bay geçtikten sonra İfa galibiyeti ile yarışa tekrar ortak olmak isteyecektir. İki takım da iç sahasını aynı sahayı kullanıyor onun için deplasman da oynuyormuş gibi olmayacak.A.Hisarı kazanabilir.


     Avcılar Bld. - Reşitpaşa : Son Ömerli galibiyeti ile rahatlayan ve düşme potasındaki rakipleriyle puan farkını açan Reşitpaşa bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılması çok zor gözüküyor.Lider Avcılar bld. ise rakipleri Hasköy ve İmes beraberliklerinden sonra geçen hafta Muratpaşayı deplasmanda farklı geçti.Avcılar belediyesi banko kazanır.


     Nurtepe - Hasköy :Geçen hafta Çengelköy önünde Nurtepe'yi izledim takım idman yapmıyor belli. Özellikle ilk yarım saatten sonra kondisyon olarak biten bir Nurtepe vardı saha da.Taraftarları da futbolcusundan,yönetimine protestolarda bulunurken takımın hocasına sahip çıktılar.Yani Nurtepe'de işler biraz karışık gibi gözüküyor.Hasköy ise hoca değişikliği yaşadı ve B.Ç.Mimar Sinan maçında 3-0 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı.Zorlu deplasmandan Hasköy 3 puanı alır gider diyorum.


     Selimiye - Erokspor : Bu grupta her takımın bi şekilde iddiası var.Erokspor düşmemeye çalışan takımlar arasında ancak geçen hafta kendi sahasında kaybettiği Yıldırım Bosna maçını kazanmış olsaydı belki de biraz olsun rahatlamış olacaktı ve kaybetti her şey tersine döndü şu an da küme düşmeme mücadelesinin tam içerisinde.Selimiye ise geçen haftayı bay geçti.Vefa'nın puan kaybı yaşaması ve Silivri'nin de yenilmesiyle çok daha fazla ümitlenen Selimiye bu maçı kazanacaktır.


    Çamlıca - Topkapı :Son üç maçını da kazanan Çamlıca geçen haftayı bay geçti.Topkapı ise geçen hafta T.H.Y. galibiyeti ile en dipten kurtardı kendisini.Her iki takım içinde çok zorlu bir mücadele olacağı kesin ben bu karşılaşmadan galip gelen taraf olmayacağı düşüncesindeyim.Bu beraberlikle de iki takıma çok üzülmez.


    Zeytinburnu Yıldız - Ortaköy :Geçen hafta Çakmak deplasmanında aldığı puanla sevdiklerini mutlu eden Z.Yıldız bu hafta belki de kendi adına sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyor.Bu karşılaşmadan alacağı bir galibiyet çok rahatlatıcak Zeytinburnu ekibini.Ortaköy ise her geçen hafta ümitlerini yitiriyor.Ben bu karşılaşmadan çok fazla kazanmak arzusunda olacak olan Z.Yıldız takımın 3 puanı alacağını düşünüyorum.


    Kadırga - İst.Sinop : Grupta haftanın maçı şüphesiz.Bir tarafta iç saha avantajını kullanmak isteyecek olan ligde ikincilikten liderliğe yükselmek isteyecek olan Kadırga,diğer tarafta lig lideri İst.Sinop. Kıran kırana geçicek bir maç olacağı kesin.Bu zorlu karşılaşmadan İst.Sinop puan avatajı ile beraberliğe razı olacaktır,Kadırga ise mutlak 3 puan isteyecektir.Ama bence maçı İst.Sinop zor da olsa kazanacaktır.


    Paşabahçe - Galata :Geçen hafta istemediğimiz olaylar nedeniyle B.Trakya-Paşabahçe karşılaması yarıda kalmış bu hafta içerisine tarafsız sahada oynanması kararı çıkmış olan maçta hakemin vereceği rapor tabii ki çok önemli ev sahibi Paşabahçe'de bu karşılaşmadan olan olaylar sebebi ile cezalı duruma düşecek oyuncular olabilir.Tansiyonu yüksek bir karşılaşma olabilir.Bu maçta herkese çok iş düşüyor.Liderliğe çok yakından etki sağlayacak olan bu maçta galip taraf olmaz ve maç beraberlikle sonuçlanır düşüncesindeyim. 


YAZI: TUSUBASA

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Kadırga maçı bırakmaz...

Adsız dedi ki...

Silivri- B.çekmece Maçı ?

kadırga gençlik grubu dedi ki...

SİZ BU İŞİ BIRAKIN BENCE ...

KADIRGA GENÇLİKK LAYLALAYY LAYYY

Adsız dedi ki...

bugün 5de 1 olmuş

Adsız dedi ki...

pazar gününden kurtardın
sen fena değilsin :))))
en azından dododan iyisin

Adsız dedi ki...

10da 5 bilmişsin:D

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...