Pazartesi, Kasım 29, 2010

Sütlüce deplasmanda lideri devirdi


İNCİRLİSPOR: 0 SÜTLÜCESPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup’ta son haftaların formda ekibi Sütlücespor, deplasmanda lider İncirlispor’u 1-0 yenerek rakibinin yenilmezlik unvanına son verdi. Beyoğlu temsilcisine üç puanı getiren golü 72. dakikada Engin Acar kaydetti.

Yeşil-siyahlı ekibin yönetim kurulu üyeleri, maç sonrası Zeytinburnu Sur Restaurant'ta teknik ekip ve futbolculara yemek verdi. Teknik Direktör Halil İbrahim Çelik ve Yardımcısı Mustafa Adem Solak bu jestten dolayı Yönetim kuruluna teşekkür ederlerken, Yönetim kurulu adına Başkan İlhan A.Kartal ise İncirli  maçı sonrası bu etkinliği yaparak oyunculara moral vermek istediğini belirtti.

Yemeğe katılan Kaptan Şenol Keskin, "Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ederiz. Burada çok güzel saatler geçirdik. Bugün oynadığımız İncirlispor maçı sonrası takımımız büyük moral depoladı. İnşallah bundan sonraki maçı da kazanarak ligde iyice rahatlarız. Bu mücadeleye taraftarlarımızı da davet ediyoruz. Onlar bizim her şeyimiz. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı kazanırız ve bu da yeni bir galibiyet serisinin başlangıcı olur" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: KADEM EGEMEN
www.sutlucespor.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.