Pazartesi, Kasım 29, 2010

Silivri'de gol sesi çıkmadı



SİLİVRİSPOR: 0 BÜYÜKÇEKMECESPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Silivrispor ile Büyükçekmecespor Silivri Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç başladığı gibi golsüz berabare sonuçlandı.


Silivrispor kapalı B.Çekmece savunmasını maç boyunca aşmayı başaramadı. Maçın en önemli anı 65. dakikada oyuna giren Feyyaz’ın kaçırdığı pozisyondu. Feyyaz kendi çabasıyla rakibini sağından atıp solundan geçmesini başardı fakat kaleci ile karşı karşıya kaldığında attığı şut yan ağlarda kaldı. Silivrispor, bu maçta kart cezalısı Ali Yavuz’u çok aradı.


İki takım taraftarı da 90 dakika boyunca hiç susmadı ve takımlarına destek verdiler Büyükçekmece taraftarı maça 2 otobusle geldi. Bazen karşılıklı atışmalar oldu. Büyükçekmece taraftarının bir Silivrispor atkısını ateşe vermesi tansiyonu yükseltti.


Stat: Silivri
Hakemler: Erdem İrem 7, Yiğit Çetingöz 7, Koray Gündoğdu 7
Silivrispor: Murat 8, Fatih 8, Vahit 8, Özgür 8, Gencay 8, Volkan 8, Metin 8 (65’ Feyyaz 8), Yunus 8, Cankat 8, Oğuz 8, Kemal 8 (74’ Yıldıray 8)
Büyükçekmecespor: Zafer 8, Semih 8, Ercan 8, Mustafa 8, Musa 8, Cengiz 7, Fazlı 7, Muhammet 7 ( 54’ Adem 7), Serkan 7, Mehmet 7 ( 73’ Canberk 7), Ersal 7 ( 77’ Sinan 7)


Kaynak: www.silivrimiz.com

6 yorum:

Adsız dedi ki...

36 dk gibi Silivri Spor Taraftarlarından biri Bizim Tribüne Girerek Elinde Taşla SAldırmaya ÇAlıştı Ama biz Büyükçekmece Taraftarları olarak Gerekeni Yaktık Ve O kişinin ATkısı Bizde Kaldı

Adsız dedi ki...

VEFA'YA BEKLİYORUZ ÇEKMECELİLER GELEBİLİRSENİZ EĞER GÖRÜŞÜRÜZ BEBELERE BIÇAKLA SALDIRMANIN NE OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ

Adsız dedi ki...

merhabalar
ben silivrispor taraftarıyım ama cankurt orada oynadıgı ıcın.onun futboluna ve gollerıne hastayım tabı kendısınede :) gercı bı kac mactır suskun aşkitom ama olsun gollerı bana atsın o :) cankurt senı seven süheyla kocaman opuor sen anlarsın :)

Adsız dedi ki...

çekmecenin yaptığı tek şey maçın bitmesine 10 dk kala onlar için yıkılan özel duvardan polisler eşliğinde kaçmak oldu : )) bize çekmecede attıkları taşın rövanşını fazlasıyla aldık çok uyarmıştık sizi bunun silivrisi var diye ! maç bitti bi baktık kimse kalmamış çekmeceden : ))

Adsız dedi ki...

takımın en onemlı eksıgı bence sag bektekı 2 numara 3-4 haftadır takımda yok nedenını bılmıyorum ama 4 haftadır yok bı balans ayarı var takımda galıbıyet alamıyo en kısa zamanda takımın tekrar toparlamasını beklıyoruz...

Adsız dedi ki...

evet 2 numara sonat sakattı bu hafta iyileşti forma giymesi bekleniyor. kaliteli bir oyuncu tabi ki bir diğer eksik de forvette cezalı ali yavuz. ikinci sarı karttan 4 maç ceza verildi komedi gibi..konu silivri olunca bize ceza eksik olmaz tabi.. bu iki oyuncu çekmece maçında olsaydı kesin gol atardık. yine de atabilirdik fakat şanssızdık..

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...