Perşembe, Kasım 25, 2010

Reşitpaşaspor rövanşı aldı


REŞİTPAŞASPOR: 2 ÖMERLİSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Küme 4.Grup'ta son haftaların çıkıştaki takımı Reşitpaşaspor, sezonun ilk maçında yenildiği Ömerlispor'u 2-1 mağlup ederek rakibinden rövanşı aldı.

Çayırbaşı Stadı'ndan yazdan kalma bir havada oynanan karşılaşma beklenilenden daha hızlı ve sert başladı.İlk dakikalarda deplasman ekibi Ömerli Köyü daha atak gözüken taraf iken Reşitpaşaspor'un kendi yarı sahasından çıkmakta zorlandığı görüldü.İlk 20 dakikada net fırsatlar bulan Kırmızı Beyazlılar kaleci Ahmet'i geçemedi.

Dakikalar 23'ü gösterdiğinde Reşitpaşaspor'da Murat'a yapılan faul atışını Yunus kullandı.Faul atışını kullanan Yunus'un ceza sahasına gönderdiği topta rakip savunmanın bir anlık kademe hatası sonucu Sarıyer temsilcisinde Burak topu önünde buldu.Sol çaprazdan yerden düzgün bir vuruşla Burak takımını öne geçirdi. 1-0

Bu dakikadan sonra Ömerli Köyü atak üstüne atak geliştirse de Reşitpaşaspor'da ilk yarının başarılı ismi kaleci Ahmet'i geçemedi ve devre 1-0 Reşitpaşaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Reşitpaşaspor hızlı başladı.50'de Kırmızı Siyahlılarda Murat'ın akıl dolu pasında topla buluşan Doğukan, kalecinin açıldığını gördü ve sol çaprazdan aşırtma bir vuruşla farkı ikiye çıkardı.Bu dakikadan sonra Sarıyer temsilcisi skoru koruma amaçlı kontrollü oyunu tercih etti.

Ömerli Köyü umutlandı ama...
67'de gelişen Kırmızı Beyazlıların gelişen atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Emre, yerden düzgün bir vuruşla bu kez Ahmet'i mağlup etti ve farkı bire indirerek takımını umutlandırdı.Kalan dakikalarda oyun biraz daha hareketlenmesine rağmen karşılaşma bu skorla sona erdi ve Reşitpaşaspor rakibinden rövanşı almış oldu.

Murat'ın sertliğe isyanı
Reşitpaşaspor'un yıldız isimlerinden Murat Yıldırım, rakibinin sert oyununa ancak 79.dakikaya kadar dayanabildi.Bu dakika içerisinde rakip oyuncunun sert müdahalesiyle yerde kalmasına karşılaşmanın hakemi 'oyna' işareti verince tribünlerin büyük tepkisini aldı.Bu pozisyonun ardından oyuna devam edemeyen başarılı oyuncu yerini Burak'a bırakırken, oyundan çıkarken hali yürek burkan cinstendi.

Bu kez hakem sakatlandı
Gün boyu Çayırbaşı stadındaki karşılaşmalarda orta hakem olarak görev alan Mehmet Elalmış, bu karşılaşmaya yan hakem olarak çıktı.Karşılaşmanın 87.dakikasında sakatlanan Elalmış, 4 dakika oyunun durmasına neden olurken tedavisinin ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

MAÇIN YILDIZI: Ömerli Köyü'nün tehlikeli gol girişimleri karşısında mutlak golleri kurtaran, kalesinde adeta devleşen kaleci Ahmet Özgen takımına 3 puanı kazandıran isim olurken tartışmasız karşılaşmanında yıldızıydı.

BEĞENDİM: Ömerli Köyü'nün her iki devre başında da yedikleri gole rağmen oyun disiplininden kopmayarak galibiyet adında sergiledikleri mücadeleyi...

BEĞENMEDİM: İyi mücadelelerine karşın Ömerli Köyü'nün savunmada yaptıkları iki kademe hatası sonucu kalesinde gördükleri golleri...

HABER-FOTOĞRAF: FERDİ ERDEM

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok geç giriliyor haberler nerdeyse yenisi oynancak.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.