Perşembe, Kasım 25, 2010

Önce dostluk, sonra Çengelköy kazandı


ÇENGELKÖYSPOR: 4 NURTEPESPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta Çengelköyspor, sahasında konuk ettiği Nurtepespor’u 4-0 yenerken tribünde dostluk görüntüleri vardı.

Çengelköy Selimiye’deki maça play-off’a bir adım daha yaklaşmak için kesin kazanmak için çıkarken, Nurtepespor da son günlerde kötü gidişine dur demek istiyordu. Çengelköy ilk yarı sonlarına doğru daha atak oynamaya başladı ve sonunda istediği golü 44. dakika'da Feyyaz ile buldu. İlk yarı Çengelköy'ün 1-0'lık üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarıya Çengelköy daha motive olmuş olarak başladı. 46’da Feyyaz hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı.Ercan’ın durumu 3-0 yapan golünden sonra Çengelköy daha defansif oynamaya başladı.

İlginç bir penaltı
Bu bölümde Nurtepespor bir penaltı kazandı. İlk atışı kaleci Yiğit kurtardı ancak hakem atışı tekrarlattı. İkinci penaltı gol olurken Nurtepesporlular sevinmeye başladı ancak hakem bu atışı da geçersiz saydığı gibi penaltı kullanılmadan oyuna devam edildi. Tribünde kimse bu kararı anlayamadı.

82’de Çengelköy kontratağında İshak maçın skorunu belli eden golü attı. Nurtepesporlu taraftarlar yönetimlerini istifaya davet ederken Çengelköy taraftarı da Nurtepesporlu taraftarlara alkışlarla destek verdi.

Dostluk görüntüleri
Çengelköy Spor Kulubunun taraftar grubu olan Boys Of Bosphorus ve Nurtepe Spor'un taraftar grubu olan Dev-Nurtepeliler maçtan önce Selimiye Stadı’nın yanındaki parkta buluştu. Birbirleriyle muhabbet ederek ara sıra şaka maksatlı yapılan tezahüratlı atışmalarla eğlendiler. Maç başladığında ise Dev-Nurtepelilerin kendi elleriyle yaptığı pankart bütün stattan alkış aldı. Maç boyunca Boys Of Bosphorus grubunun 'Nurtepe' ve Dev-Nurtepelilerin de 'Çengelköy' diye bağırması dostluğun, kardeşliğin bir kere daha örnek bir şekilde göstermiş oldular. Maç sonunda da birbirleriyle tek tek tokalaşıp 'Hepiniz Allah'a Emanet Olun' sloganlarıyla ve alkışlarla dağıldılar.

Kaynak: cengelkoyspor.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hedef Terfiler SALDIR ÇENGELKÖY !

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...