Perşembe, Kasım 25, 2010

Ödemiş'te fatura Mahmut Arslan'a kesildi


Bölgesel Amatör Lig 9. Grup ekiplerinden Ödemiş Belediyespor’da son haftalarda alınan kötü sonuçların faturası teknik direktör Mahmut Arslan’a çıktı. İki gündür toplantılar düzenleyen yönetim kurulu Mahmut Arslan ile yollarını ayırarak yeni bir teknik adam ile anlaşmaya karar verdi. Bu hafta oynanacak zorlı Sandıklı maçına takımı yöneticilerden Samim Toksöz ve antrenör Tuğrul Deveci hazırlayacak.

2 yıl diye geldi, 7 haftada gitti
Kurumsallaşma anlayışı çerçevesinde Temmuz ayında iki yıllığına göreve getirilen Arslan’ın kulüple ilişiğinin kesilmesinin yanı sıra yönetim, kaleci antrenörü Cemalettin Tekkurşun’un bir süre dinlendirilmesine ve altyapıdan 4 oyuncunun A takıma çıkarılmasına karar verdi.
Ayrıca hafta sonu oynanacak kritik Yeni Sandıklı Belediyespor maçı için takımı yöneticilerden Samim Toksöz ve altyapı antrenörü Tuğrul Deveci’nin hazırlamasına da karar verildi. Teknik adam arayışları başlarken, yeni teknik direktörün gelecek hafta içerisinde başlayacağı bildirildi. Yönetim kurulu önemli kararları Saracoğlu Stadı’nda gerçekleştirilen basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaştı.

Dördüncü Mahmut Arslan dönemi bitti
Ödemiş Belediyespor’un başarı hedefine ulaşması için kan değişikliğine gittiklerini belirten Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin, “Oy birliği ile alınan kararlarımız doğrultusunda teknik heyette değişikliğe karar vererek altyapımızdan gençlerin A takıma yükseltilmesini istedik. Altyapımızdan çıkacak çocuklarımız da en az mevcut takımdakiler kadar mücadele edebilirler. Biz sadece transfer edilen oyuncularımıza muhtaç olmadığımızı göstermek ve Ödemişli ruhunu takımımıza taşımak amacıyla şimdilik 4 gencimizin A takımda yer almasına karar verdik" dedi.

'Uşak maçına kendi çocuklarımızla çıksak beş yemezdik'
Keskin, "Bu mevcut takımımızdaki birbirinden değerli oyuncularımıza da önemli bir mesajdır. Onlar da çok değerli ancak bizim formayı taşıyabilecek kendi çocuklarımız da var. Burada verebileceğimiz en kısa mesaj son oynadığımız maça bu çocuklarımızla çıksak 5 gol yemezdik. Bundan sonra gidişatımızın düzelmesi için oyuncularımızın da kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor” dedi.
Keskin’in açıklamalarından sonra A takıma yükselen oyuncular Nazmi Küçük, Nail Cengiz, Seçkin Akgün ve Ahmet Gençoğlu da çalışma öncesi tribüne çağırılarak basına tanıtıldı. Keskin genç oyunculara büyük iş düştüğünü ifade ederek oyunculara başarılar diledi.

Basın açıklamasını Ahmet Balcılar yaptı
İki gündür kulüpte kopan fırtına ile ilgili basın açıklamasını Basın Sözcüsü Ahmet Balcılar yaptı. Balcılar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Son haftalarda alınan sonuçlar tüm Ödemişli sporseverleri olduğu kadar başta Belediye ve Kulüp Başkanımız Sayın Bekir Keskin olmak üzere tüm yönetim kurulumuzu üzmüştür. Yönetim kurulu olarak geçen sene yaşadığımız başarının devam etmesi için bu sezon iyi bir takım kurduğumuzu düşünmemize rağmen istediğimiz sonuçları bugüne kadar alamadık.
Ödemiş Belediyespor yönetimi olarak beklenen başarının sağlanması için bazı önlemlerin alınması gerektiğini düşünerek 24.11.2010 günü yapılan yönetim kurulu toplantısında bazı kararlar aldık.
Takımda kan değişikliğinin uygun olacağı konusunda karar birliğine varan yönetimimiz teknik direktörümüz Sayın Mahmut Arslan ile yollarımızın ayrılmasına karar vermiştir. Aynı gerekçelerle A takım teknik heyetinden Sayın Cemalettin Tekkurşun’un da bir süre dinlendirilmesine karar verilmişti. Bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı Sayın Mahmut Arslan’a ve teknik heyetine teşekkür eder, bundan sonraki sportif yaşantılarında başarılar dileriz.
Bu hafta oynanacak olan Sandıklı Belediyespor karşılaşmasına yönetim kurulu üyemiz Samim Toksöz ve alt yapı antrenörümüz Tuğrul Deveci hazırlayacak ve takım tertibini oluşturacaktır. Kulübümüzü başarıya götürecek ve Ödemişli tarafarların beklentisini karşılayacak yeni bir teknik direktörü göreve getirilecektir.
Altyapıda yetişmekte olan ve oynadıkları futbolla gelecek vaat eden oyuncularımızdan Nazmi Küçük, Seçkin Akgün, Nail Cengiz ve Ahmet Gençoğlu’nun A takıma yükseltilmesine karar verilmiştir. Altyapıdan A takıma yükselecek oyuncu sayısı bu dört oyuncu ile sınırlı kalmayacak ve bundan sonra da yetenekli oyuncularımız ile bu süreç devam edecektir. Alınan bu kararları tüm kamuoyu ve Ödemiş Belediyespor taraftarına saygıyla duyurur ve bundan sonra da desteklerini artarak sürdürmelerini bekleriz.”

Haber-Foto: Başar Uçar

4 yorum:

Adsız dedi ki...

beyler bn size demedim mi. hee bna kedi ulasamadıgı ete yenmez der deyip cevap verenler yazsınlar simdi.
odemisspor dagılma asamasında. hocayı gonderen oyuncular da yakında gider. ama kaynayan kazan kaynar. en son takım kume duser... :(

Adsız dedi ki...

ödemiş hep aynı hatayı yapıyor bakıyorum daha evvel de bu takımdan gönderilen oyuncular gene bu takımda kalmış ve gene gönderilirlerse hiç şaşırmam.kim bu bu futbolcular diye sormayın onlar kendilerini biliyor bilen de zaten olan biten her şeyi biliyor

Adsız dedi ki...

adsız kardeşim kimsen adını yazda herkes senin kim olduğunu bilsin...

Adsız dedi ki...

takım düşer sende kına yakarsın değil mi.
sen rahat ol arkadaş ödemişspor bal liginden düşmez ama sen ve senin gibiler düşmesi için çok fırsat kollarsınız.ortada giden kötü bir gidişat vardı bunun faturası birşekilde birilerine kesilicekti.
ilk fatura futbolcuya kesilmişti cengiz arslana.yok kötü gidişat devam etti bu sefer fatura mahmut arslana kesildi.bunların sırayla olucagını bılmıoycek kadar futboldan az anlıyorsun ve cahılsın.

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.