Cuma, Kasım 26, 2010

Kırklarelispor kendi evinde kayıp

TFF Spor Toto 3. Lig 2. grupta Kırklarelispor kendi evinde liderlik maçına çıktığı karşılaşmada 2-2 beraberlikle ayrılarak puan kaybı yaşadı. Kırklareli Atatürk Stadyumunda saat 13:30’da başlayan karşılaşmaya hafta içi olmasına rağmen Kırklarelisporlu taraftarlar stadı doldurarak takımlarını yalnız bırakmadılar.

Maçın başında erken gol bulan Bursa temsilcisi Oyak Renault ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya golle başlamak için baskısını arttırdı ve beraberliği erken yakaladı. Üstünlük golünü bulmak için baskı kuran yeşil beyazlı ekip kalesinde ikinci golü gördü ve adeta yıkıldı. Dakikalar ilerledikçe stres yapan Kırklarelisporlu futbolcular kalesinde açık vermeye başladı. Bursa temsilcisi Oyak Renault ikinci yarıda kontratak futboluyla Kırklarelispor kalesinde 3. golü bulmaya çalıştı. Son dakikalara girildikçe, tribünlerde umutlar tükeniyordu ancak 90. dakikada sahneye çıkan Miçi lakaplı Deniz Sert hem kendinin hemde takımının 2. golünü atarak Kırklarelispor’u mağlubiyetten kurtaran isim oldu.

Karşılaşmayı Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, İl Emniyet Müdürü M. Behsat Canbazoğlu, Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ile birlikte protokolde izlediler. Maça ilgi oldukça büyüktü. Kırklarelisporlu taraftarlar Atatürk Stadyumuna gelerek takımlarını maç boyunca desteklediler.

Hakemler: Fayat Bakan**, Hilmi Göktürk İmamoğlu*, Öncer Duru Özel**

Kırklarelispor; Hasan Kaya***, Osman Alptekin****, Serkan Sözmen**, Hasancan Özkan**, Taner Araz****, Vedat Karadağ****, Emrah Uçar**(dk 80 İnan Doğan**), Hüseyin Akoğlu***, Hasan Bal*(dk70 Caner Yalçın**), Deniz Sert*****, Göksel Ergün**(dk. 46 Anıl Akkoyun*)Oyak Renault; Caner***, Selcan***, Hakan***, Taha*****, Melih Saygaç*****, Erdal****, Timuçin*** (dk. 50 Mustafa ******), Cihan*****, Özer****(dk85 Murat Yıldız*) , Uğur********, Ünal***** (Dk 46 Bilal****)

Goller: Dk. 3 Ünal Akgün, Dk. 72. Mustafa Demirci (Oyak Renaultspor), Dk 56 ve Dk. 90 Deniz Sert (Kırklarelispor)

Sarı Kartlar; Timuçin, Uğur, Hakan ( Oyak Renault), Deniz, Vedat (Kırklarelispor)

Maçın Önemli Anları;

Atatürk Stadyumunda oynana karşılaşmaya Kırklarelispor hızlı başladı. Maçın başlama vuruşu ile sağ çizgiden Deniz ile atak geliştiren yeşil beyazlı ekip gole çok yaklaştı. Deniz’in son çizgiden yaptığı ortayı Oyak Renault defansı son anda kornere attı. İlk dakikalarda baskı kurmaya çalışan Kırklarelispor 3. dakikada orta alanda kaptırdığı topla kontratağa yakalandı. Bir anda defansın arasına sarkan Ünal Akgün kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Erken gol temsilcimiz Kırklarelispor’da şok etkisi yarattı ve ilerleyen dakikalarda telaşlı bir biçimde pas hatası yapan Kırklarelisporlu futbolcular adeta taraftarları çıldırttı. İlk yarı Oyak Renaultspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kırklarelispor rakip kalede baskısını arttırdı. Bu dakikalarda seyirciler hop oturup hop kalktı. Sağ kanattan Osman Alptekin’in yaptığı ortaya zor pozisyonda kafa vuruşunu yapan takımın ve grubun ençok gol atan oyuncusu Deniz Sert, 56. dakikada durumu eşitledi. 1-1

İkinci gol için baskı kurmaya çalışan yeşil beyazlı ekip 72. dakikada yine kontratakta yakalandı.Oyak Renault takımı Kırklarelispor’u ileride ikiye bir yakaladı. Uğur ve Mustafa’nın olduğu pozisyonda Uğur Kırklarelispor’lu futbolcu Emrah’ı geçti ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de çalımlamayarak topu Mustafa’ın önünde kaldı. Mustafa Demirci de boş kaleye topu göndererek Oyak Renaultspor’u 2-1 öne geçirdi. 90 da Deniz Sert 2-2 getiren golü attı.

Haber : www.gazetetrakya.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.