Cuma, Kasım 26, 2010

Dodo'dan 10 maç - İstanbul SAL 13. hafta


sevgili yerel futbol severler,uzun süre sonra yüzde yetmişlere dayanan isabet ile şanssızlığımı da kırmış bulunmanın verdiği geçmiş haftanın morali ile tam isabet parolası ile zorlu bir haftanın tahminleri ile karşınızdayım. birbirinden zor liderlik ve ilk iki için zor bir çok maç hakkında yorum ve tahminlerimie yüksek müsadeleriniz ile başlamak istiyorum;

1 Ayazağaspor-Fenerköyspor
gerçekten zor bir maç ve sonucu merakla beklenmekte. fenerköy takımı uzak ara lider ve zirvede nerdeyse yalnız başına ama geçen haftadan 2 cezalı futbolcuları bulunmakta. ayazağaspor takımı da deplasmanda alınan altın değerinde ki 3 puanın verdiği moralle ölüm kalım mücadelesine hazırlanmakta. bu zor ve çekişmeli müsabakadan deplasman takımı fenerköy zorlanmasına rağmen üç puanı alan taraf olur diyorum.

2 çubuklu-çengelköy
Dördüncü grubun zirveyi yakından ilgilendiren önemli bir maçı. çubuklu maç eksiği ile çengel’in ardında ama maç eksiğini ve bu haftaki maçı aldığında nerelere yükselir siz hesap edin. Çengelköy’e gelince; oldukça formdalud. yahya başkanın talebeleri bu zorlu maça çok ciddi hazırlıklarla 3 puan parolası ile baktıkları düşünüldüğünde ne kadar zor bir maçın bizleri beklediğini siz yorumlayın artık. ben bu zor geçmesini beklediğim maçın ilk yarı oynanan maç gibi kısır bir skorla berabere biteceği görüşündeyim. banko beraberlik diyorum.

3 silivri-büyükçekmece
ilk maçta defans ve kaleci anlaşmazlığı sonucu kendi kalelerine attıkları gol ile mağlup olan büyükçekmece takımı ve son haftaların formsuz takımı silivri takımı arasında kıyasıya bir puan mücadelesi olacak.büyük çekmece bir ara zirveden çok uzaklarda olmasına rağmen üstün form grafiği ile ve de silivri takımının ve vefa takımının hesapta olmayan kayıpları ile bir anda kendisini tekrar zirvenin ortağı olarak buldu. federasyon yetkilileri ve emniyet güçlerine çok önemli uyarıları sanırım gerekli birimler özellikle büyükçekmeceli yöneticiler yapacaklardır diye düşünüyorum. çünkü ilk maçta yaşanan tatsızlıklar unutulmamıştır genç taraftar ve fanatik taraftar kitleleri tarafından. dosthane ve fair play çerçevesinde ama kıran kırana oynanmasını beklediğim bu zorlu müsabakadan, konuk ekipteki iki önemli cezalı oyuncu da göz önüne alınırsa, Silivri galip ayrılır diyorum.

4 selimiye-erok
selimiye açısından zirve erok açısından prestij mahiyetinde bir maç. ev sahibi selimiye takımı için, rakiplerinin yani büyükçekmece ve silivri’nin arasında oynanacak olan maçtan mutlaka puan kaybedecekleri hesaplandığında, aslında 3 değil belki dört belki de 5 puanlık bir maç ve ben bu zor müsabakadan, gollü skorla selimiye’nin galip geleceğini düşünüyorum.

5 çekmeköy-heask
HEASK maçı alırsa zirve netleşir ve ilk iki büyük bir aksilik olmazsa çatalca ve heask olur. çekmeköy alırsa gurupta ikincilik heyecanı yeniden başlar ve çekmeköy bir adım öne geçer. ben bu zor müsabakada tek farklı bir heask galibiyeti normal sonuç olur diyorum. banko heask

6 istinye-çatalca
çatalca takımı zirvede yalnız kaldı. istinye takımı son haftalarda içerde dışarıda kazanmakta ve bu maç gerçekten çok zor bir müsabaka olarak karşımızda durmakta. ben bu zor müsabakada tek farklı çatalca kazanan olur ve galip ayrılır diyorum.

7 sultangazi-batı Trakya
gerçekten zor bir maç. sultangazi takımı mutlak üç puan parolası ile maça hazırlanmakta ve galibiyetten başka sonuç düşünmemekte. batı trakya takımı zirveden uzaklaşmamak adına mutlak kazanmak isteyecek. ben bu zor ve çekişmeli müsabakayı sultangazi takımı kazanır ve 3 puanı da şu anda sultangazi bahat hastanesi’nde operasyon geçirip yatmakta olan yardımcı hocaları erdoğan eryılmaz'a hediye ederler diyorum.
bu hatırlatma vesilesi ile de bahat hastanesinde başarılı bir operasyon ile önemli bir ameliyet geçiren erdoğan eryılmaz hocamıza da geçmiş olsun diyorum ve en kısa zamanda yeşil sahalara dönmesini arzu ediyorum. banko sultangazi.

8 paşabahçe-galata
gerçekten zirve adına zor bir maç. ben zor ve gerçekten çok çekişmeli geçeceğine inandığım müsabakada deplasman takımı galata üç puana ulaşan taraf olur diyorum.

9 zara ekinli-arnavutköy
gerçekten haftanın 3. gruptaki en zor maçı. ev sahibi zara ekinli’de tüm hesaplar üç puan ve ilk iki adına. bende zara ekinli’nin bu zor müsabakadan üç puanı alarak ayrılan taraf olacağı inancı içindeyim. banko zara ekinli diyorum.

10 kadırga-istanbul Sinop
resmen final niteliğinde bir maç. deplasman takımı istanbul sinop en son alibey yenilgisinden sonra 5 maçtır oynadığı tüm zorlu müsabakaları (ki bunların çoğu üst sıralardaki takımlarla) kazandı. kadırga takımına gelince, iç sahada bu güne kadar oynadığı beş maçın üçünü kazanamadı ki bu da şunu gösteriyor iç sahada kadırga takımı ne hikmetse kazanırken bile çok zorlanıyor. ben son derece formda olan istanbul sinop takımının zor bir müsabakanın ardından üç puanı alarak evine döneceği kanısındayım.banko istanbul sinop diyorum.

YAZI: DODO

19 yorum:

Adsız dedi ki...

arnavutköy mağlup olur yazmışsın görüşürüz maçtan sonra dodo.Ben de sana diorum ki biz zara ekinli deplasmanından galip gener döneriz.bakalım kim haklı olacak:=)

Adsız dedi ki...

DODO BEN SANA NE DİYİM ....
HİÇBİŞEY DEMİYİM ....
AMA UNUTMAYALIM UNUTTURMAYALIM
SEN ÇOK YAŞA MÜJDAT YETKİNER
SEN ÇOK YAŞA MUHİTTİN BOŞAT....

Adsız dedi ki...

yanılacaksın dodo KADIRGA KAZANACAK ..namık sevik KADIRGA SESLERİ İLE İNLEYECEK

Adsız dedi ki...

bencede arnavutköy alır doğuşspordan bir dost :)

tarzan mehmet dedi ki...

dodoya tüm maçlar da katılıyorum sadece istinye maçında katılmıyorum.istinye istim üstünde ve ne kötü sonuç maç berabere biter.istinye kazanırsa kimse şaşırmasın.

Adsız dedi ki...

çekmeköy kazanır ve karararn bahtı bir daha kararmayacak şekilde ak günler çekmeköyün olur diyorum.halide edip eli boş döner dodo

ADIM ADSIZ dedi ki...

Dodo yenilir dediğine göre kadırga bu hafta kazanacak :))))

Adsız dedi ki...

dodo seni tebrik ediyorum yapmış olduğun yorumlar güzel ve yarinde tahminler ancak yılların kulübü bakırköyüde görmezlikten gelme onlarında ii çıkışı var 6 haftadır maç kaybetmiyolar birazda onlarla alakalı yazılar yazmanı bekliyoruz

Adsız dedi ki...

dodo'nun bir takımla yıldızı barışmadımı hiç barışmaz haklısın kadırga takımı bu hafta banko kazanır.dodonun kadırga ile içerde ve dışarda tüm tahminleri tutmuyor ama gene de ısrarla kadırga maçını yorumlayıup tahmin yapmasını mesleki olarak kaliteli bir yorumculuk anlayışı olarak kabul etmek lazım. tüm tahminlerde bol şanslar dodo ama kadırga kazansın

genç ayazağalılar dedi ki...

dodo yanılıyorsun ayazağa havaya girdi ve bu maçı mutlaka kazanacak.bu sene kümedekalmak şampiyonluk gibi camiaya

kadırgalılar dedi ki...

oleyy oley oley oley şampiyon KADIRGAAA YİNE bilemediniz ahh ahh yok abi yok siz futboldan anlamıyorsunuz

genç kadırgalı dedi ki...

BORDO MAVİ ŞAMPİYON KADIRGAAAAA
yanılmakta üstünüze yok yani

Adsız dedi ki...

Şimdi dodoyu laciverte boyadık :)) KADIRGA

Adsız dedi ki...

dodo kimseden çekmedi bu silivri ve kadırgadan çektiği kadar.üç haftadır silivri kazanır diyor 2 beraberlik 1 mağlubiyet.kadırga maçları verse kaybediyor vermese kaybediyor.allah kolaylık versin dodoooooooooo

Adsız dedi ki...

dodo ne yapsın.kadırga takımının rakibi sahaya 10 kişi çıkmış ve rakip 10 kişi oynarken kadırga maça golle başlamış.dodo sen en iyisi bu kadırga maçına yorum yapma

Adsız dedi ki...

Kenarda 3 oyuncuları varken 1 kişi eksik başladırlarsa KADIRGA ne yapsın adam mı çıkarsın oda :)) bencede yorumlamasın dodo kadırgayı :))

Adsız dedi ki...

kadırgaya laf atmayın.eğer amatör futbolu seviyorsanız.kadırga ist amatörün iftiharıdır.amatörde böyle köklü ve güzide bir kulüp var olduğu için herkez gurur duymalı.

kadırga gençlik dedi ki...

HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SEN DEGİLMİSİN
O ŞANLI FORMAYLA BAŞIN ÖNE EGİLMESİN
YALAN DÜNYADAKİ TEK GERÇEK SENSİN
KADIRGA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
KADIRGA GENÇLİK GRUBU

Adsız dedi ki...

sen de 10da 4 bilmişsin de yalandan 10da 4 bu:):)fenerköy zorla yendi çatalcaya da zorlanır tek fark yener dedin biz buna en iyisi 10da 3 diyelim dodo rezalet bir performans bi haftasonu da doğru bil ya:D:D:D

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.