Pazartesi, Kasım 29, 2010

Ayazağaspor takibini sürdürüyor


AYAZAĞASPOR: 2 ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR: 0 (U15)
İstanbul U-15 Ligi 3. Grup’ta yer alan Ayazağaspor, Ayazağa Atatürk Stadı’nda grup üçüncüsü Çeliktepe Ümitspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu 2 golle rakibini yenen Yeşil-Sarılılar lider Okmeydanı ile puan farkını korumuş oldu. Maçtan önce rakip kulübeye de giden ev sahibi takım centilmence rakibini ağırladı ve maçtan sonra da başarılar dileyerek centilmence uğurladı.

Mücadeleye iki takım da oyunu tartarak başladı. Dakikalar 25’i  gösterirken sağ taraftan Mustafa’nın kullandığı korner atışında Mücahit diziyle ağlara göndererek Ayazağaspor’u öne geçirdi. Çeliktepe Ümitspor bu dakikadan sonra yüklenmeye başladı. Sağ taraftan kullandıkları bir serbest vuruşta kale sahası önündeki pozisyonda top Ayazağa ağlarına gitti ancak pozisyon ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

İkinci yarıda bir gol bulup rahatlamak amacında olan Ayazağaspor’da Cemal ceza sahası dışından nefis bir şut gönderdi, üst direğe vuran top kale çizgisinden geri çıktı. Bu pozisyondan iki dakika sonra ise ceza sahasına gelen ortayı Ümitspor savunması karşıladı. Cemal havadaki topu ayağının üstüyle düzgün bir vuruşla ağlara göndererek durumu 2-0 yaptı. İkinci golden sonra gelen Ümitspor ataklarına karşı kalesini gole kapayan Ayazağaspor mücadeleyi kazanarak lideri takibe devam etti.

Gelecek haftayı bay geçirecek olan Ayazağaspor’da sporcular ve teknik heyet, rakipleri Çeliktepe Ümit ve Okmeydanı arasında oynanacak mücadeleyi yakından takip edecek. Bu hafta oynanan Okmeydanı-Kulaksız Okspor karşılaşması da Okmeydanı takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...