Pazartesi, Kasım 29, 2010

Alibeyköyspor coştu bir kere


ALİBEYKÖYSPOR: 2 ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta sezona iyi başlayamayan Alibeyköyspor’un çıkışı sürüyor. Turuncu-Lacivertliler son olarak Yalova Çiftlikköy Belediyespor’u 2-1 yenerek üst üste üçüncü galibiyetini alırken rakibine bu sezonki ilk mağlubiyetini tattırdı.

Maça hızlı başlyan Alibeyköy 3 ve 5. dakikalarda 2 tane yan toptan gole çok yaklaştı. İlerleyen dakikalarda baskısını artıran Alibeyköy,
Çiftlikköy’ün ilerde oyun kurmasına izin vermedi. Her hattıyla rakip kaleye yüklenen İstanbul ekibi aradığı gole 45 dakikada frikikten Selim
Durgutlu’nun vurduğu çok güzel plase ile kavuştu: 1-0

İkinci yarıya ev sahibi Alibeyköy oyunu arkada kabul ederek başladı. Bunu iyi değerlendirmek isteyen Yalova ekibi, ilk yarıda gerçekleştiremediği ataklarla gelmeye başladı. Maçın 67. dakikasında Emre’nin ara pası ile buluşan Gökay kaleci ile karşı karşı kaldı. Çok güzel ve düzgün vuran
Gökay takımının beraberlik golünü attı: 1-1

Çiftlikköy daha ataktı 
Bu dakikadan itibaren ev sahibi Alibeyköy’ün gol arayacağı zannedilirken tam tersi Çiftlikköy belediye atak oynamaya başladı. Geliştirdiği ataklarla Alibeyköy’ün üzerine gelen Çiftlikköy galibiyet golüne 2 defa yaklaştı.

Maçın 1-1 bitmesi beklenirken son dakikada korner kazanan Alibeyköyspor’da Olcay kısa pasında Murat’ı gördü. Murat’ın çok düzgün kale içine yaptığı direk gol vuruşuna kafa dokunan Emin Akbaş skoru 2-1 yaptı.

Alibeyköy Stadı yıkıldı! 
Bu golle Alibeyköy Stadı’nda adeta yer yerinden oynadı. Sahanın içinde Altan Akdil, Abdurrahman Güneş, Bülent Kurt, Uğur ve İbrahim hocalar topçularla  sevinç yumağı ulaştırdı.

Bu sonuçla ev sahibi puanını 14’e yükseltirken misafir çiftlikköy 11 puanda kaldı ve yenilmezliğini bıraktı.

Alibeyköyspor bundan sonraki 4 maçının 3’ünde kendi sahasında oynayacak. Alibeyköy ile lider Küçükçekmece arasında 5 puan olması, iki ekibin ikinci yarıda Alibeyköy’de karşılaşacak olması, turuncu-lacivertli camiada şampiyonluk sözcüğünün telaffuz edilmesine başladı.

Stat: Alibeyköy
Alibeyköyspor: Nihat, Selim, Özkan, Murat, Kerim, Özkan, Mehmet, Ozan, Seyit, Olcay, Emin
Çiftlikköy Belediyespor: Orhan, Suat, İsmail Alpaslan, Bilal, Candaş, Murat, Emre, Gökay, Volkan, Hüseyin
Goller: Selim (45), Emin (90) / Gökay (67)

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

emin zaten buraya fazla 4 maç 4 gol yaptı dahada atar sonra döner kendi ligine ....2.ligdeyken alibeyköy bu golleri ordada atıyodu..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.