Cuma, Kasım 26, 2010

Alibeyköy her şeye rağmen farklı galip


AYŞEKADIN GENÇLERBİRLİĞİ: 0 ALİBEYKÖYSPOR: 3
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta Alibeyköyspor, Edirne’de Ayşekadın Gençlerbirliği’nin konuğu oldu. Geçen hafta kulüp içinde çıkan olaylar nedeniyle 7 profesyonelden dönme futbolcusundan yoksun sahaya çıkan Alibeyköyspor, buna karşın sahadan 3-0 galip ayrılarak üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Abdurrahman Güneş yönetimindeki Turuncu-Mavililer Ayşekadın deplasmanında kendi kimliğine kavuşmuş bir görüntü çizdi. İlk haftalarda topa ayağını uzatmayan futbolcuların yerine, canla başla mücadele eden futbolcular kadroda yer alırken, rakiplerine pozisyon vermeden maçı tamamladılar.

Maçın 5. dakikasında sağdan yapılan ortada Kerim kafayla konuk ekibi 1-0 öne geçiren golü attı.
25’te yapılan ortayı Ozan röveşatayla tamamladı, kaleciden dönen topu Emin düzgün bir vuruşla ağlara yolladı.
Bu dakikalarda oyunu kendi sahasında kabul eden Edirne temsilcisi pas yapmakta ve ileri gitmek de zorlandı. Maçın 35. dakikasında
Kayahan’ın soldan Ozana çıkardığı topu Ozan çok güzel bir falso vererek ortaladı. Seyit Ali güzel yükseldi ve skoru 3-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra oyunu tamamen Edirne temsilcisinin üzerine yıkan Alibeyköyspor girdiği 2-3 net pozisyondan daha yararlanamadı. İlk yarı bitmeden önce Alibeyköyspor’un tecrübeli kaptanı kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İkinci yarıya çok disiplinli başlayan İstanbul ekibi 10 kişi kalmasının ve antrenmansız geçen 2 haftanın sonucunda oyunu kendi sahasında kabul etti. Buna karşın Ayşekadın Gençlerbirliği de net bir pozisyon yakalayamadı. Mücadele de 3-0 sona erdi.
Alibeyköy Kulup yöneticisi  Mehmet duman ve Vural durmuş hoca
 HABER-FOTOĞRAF: SERKAN YILDIZ

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Edirne'de maçta takımımızı skora rağmen ayakta alkışlayan ve centilmence ağırlayan tüm Edirne Halkına Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunarız.

Alibeyköyspor Genel Menajeri
Altan AKDİL

Unknown dedi ki...

kulp yöneticisi mehmet mi haha cok komik:)

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...