Cuma, Ekim 01, 2010

Gazi Mahallesi'nde şok istifa



Cumartesi günü Yoncaspor'la deplasmanda karşılaşmaya hazırlanan Gazi Mahallesi'nde şok bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Abbas Yaşar, takımın son antremanın ardından futbolcularla vedalaştı ve görevinden ayrıldı.

3.5 yıldır Gazi Mahallesi Spor Kulübü'nde spor okulu, kız futbol takımı, alt yapı ve A takım olmak üzere bütün katagorilerde teknik direktörlük yapan Abbas Yaşar Vefa maçı sonrasında görevinden ayrılma kararı aldığını söyledi. Abbas Yaşar "Görev aldığım günden bugüne kadar mutlu ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlayan başkan, yöneticiler ve futbolcularıma yaşattıkları şampiyonluktan sonra aynı istek ve hırsla, sağladıkları saygı ve sevgi ortamından dolayı teşekkür ederim" dedi.

HABER: BOLKAN KARA
sultangazisesi.com

8 yorum:

Burak Kurtuluş dedi ki...

Hay Allah. Bu haberi ben yazmadım, Abbas Hoca görevine geri dönebilir diye. Abbas Hoca; değerli bir spor adamıdır, geçen hafta Cuma günü, Vefa maçı öncesinde takımdan ayrılmıştı. Ancak, "Gazi Mahallesi takımı benim gözbebeğim" diyerek Vefa maçına çıkmış ve o maçta bile futbolculardan fazla terlemişti. Şimdi Abbas Hoca'nın yardımcı Mustafa Hoca takımın başına getirildi. Abbas Yaşar'a bundan sonraki spor yaşamında üstün başarılar diliyorum.

gazimahallesispor dedi ki...

GAZİ MAHALLESİ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU AÇIKLAMASI

1987 Yılında dernekleşen 2000 yılında amatör müsabakalara katılım sağlayarak mahallemizde bulunan gençlerimize sportif branjlardan futbol ile hizmet eden kulübümüze,kurulduğu günden bu günümüze kadar başkanlık,yöneticilik,teknik heyet,sporcu ve üyeler olarak geçici hizmet ettiklerini ,kalıcılığın ise kulübün kendisinin olduğunu bildiririz.



2007 Nisan ayı itibarı ile kulübümüzde teknik direktör olarak göreve başlayan Abbas YAŞAR’ın 26 Eylül 2010 Pazar günü İstanbul Süper Amatör 5. Grup 2. Hafta kendi sahamızda oynadığımız Vefa maçı öncesi kulüpteki teknik direktörlük görevini oynanacak maç sonunda bırakacağını bildirmesi üzerine yönetim kurulu olarak istifasını kabul ettiğimizi bildiririz.

Kendisinin görevde kaldığı zaman diliminde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

Kurumsal olarak mücadelemizin sportif alanda faliyetlerinin kaldığı yerden devam edeceğini,Boşalan teknik direktörlük eksikliğini yıllardır kulübümüze hem futbolcu,hem yönetici hemde antranör olarak görev yapan ,hala hazırda altyapı hocamız olan Mustafa OCAK ‘ı getirdiğimizi bildiririz.

GAZİ MAHALLESİ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

gazimahallesispor dedi ki...

Özellikle Burak KURTULUŞ dostumuzdan 2 açıklama beklemekteyiz.
1.si 3.hafta oynadığımız yonca spor maçı ile ilgili değerlendirmelerindeki soru isareti bıraktığı ve daha sonra açıklama yapacağını bildirdiği konuların açıklaması.

2. si ise yukarıda yayınlanan notta yazdığı gibi eski hocamız olan Abbas YAŞAR ın Vefa maçı öncesinde Cuma günü takımı bıraktığı açıklaması.Eski hocamızın cuma günü takımı bıraktığını nerden biliyordu.Oysaki eski hocamız bu kararını bizlere Pazar günü vefa maçı öncesi saat 15:30 da bildirdi.yazmış olduğu haber doğru mudur.
Bu konuda bir cevap verirse seviniriz.

Adsız dedi ki...

yonca maçı ise tamamen abbasgazimahallesi yönetimdekı degışıklıgınden dolayıı abbas hocayı sevmeyen yonetıcılerleyola devamettıgınden dolayıı bunuda takıma yansıttıgından dolayı bır alt kumeye düşmeye mahkumdur...abbas hoca takımın herşeyidir hocanın yoklugunda kaybedılmış 3 puandırr abbas hoca olsaydı gazı 5 atardı...

Adsız dedi ki...

antranör,branj bunlar nasıl Türkçe ya:D:D bu bir de yöneim kurulu açıklamasıymış:))

Burak Kurtuluş dedi ki...

Gazi Mahalle'li dostlarımıza selamlarımı sunuyorum: benim yorumumdaki 1. kısım; malum Abbas Hocanın istifasının takım üzerinde olumsuz bir etki yaratabileceği üzerineydi. 2 kısım ise; Abbas Hoca Vefa maçı öncesinda bu kararı almıştı, bana bu bilgiyi bir başka Antrenör arkadaşım iletmişti, o yorumda yazdığım gibi. Ancak Hocanın kararını ertelemesi Kulüp menfaatini gözetmesi sebebiyledir.Keşke tüm Hocalar bu kadar duyarlı olabilse. Gazi Mahallesi'na diğer maçlarında üstün başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

abbas hoca gibi bir hoca bu takımın başına bidaha gelmez.abbas hoca takımın hocası futbolcuların babası abisi gıbıydı ben 3 senedir bu takımı takıp edıyorum ve ınanılmaz değişiklikler var takımda bikere takıma artık takım gözuyle bakılıyo ve saygı duyuluyo gazimahallesı takımı ıstanbuldakı en zor deplasmanlardan biridir..bunu gelen takımlar anlar.ama bu güzel gidişatı baltalayan bir zihnıyeti gazimahallesı halkı kabuletmez. yoncaspor maçından sonrakı3.5 kendını bılmez kendını yönetici sanan insandan dolayıda gazimahallesisporun adı lekelenmektedir...yerelfutbol çalışanlarına cok teşekkür ediyoruz gazimahallesi halkı olarak...yönetimi istafaya çağırıyoruzzz..hocamızı geri getirin yoksa sızde durmayınn..yazılarım devam edecek

Adsız dedi ki...

merhabalar. ben gazi mahalleli değilim ama aşağı yukarı tüm akrabalarım gazili olduğu için bi tarafımızda gazi mahalleli. bi kere gazi mahallesi diye bir takım olduğunu ben 2 senedir biliyorum ve farkına vardım. sanırım çok düzenli ve bilinçli bir futbol politikası izlenmiş. abbas abiyide bi kere insan olarak çok severim. ama futbol bilgisine futbol geçmişine sonsuz saygı duyuyorumki; bizlere gazi mahallesi diye bir takım olduğunun varlığını hissettirdi ve bu takımı süper amatöre çıkardı. bir keresinde bende futbol oynıuyorum bu arada karşı tsakımılarından bi tanesinde. abbas abi dedim al beni geleyim gazide oynayayım diye. muhtemelen takımın maddi menfaatlerini düşünerek yolda uzun tabi hayır dedi. Yani abbas hocanın takımı her yönüyle sahiplenip hizmet ettiğinide çok iyi bilenlerdenim. futbolda ahbapçılık olamaz. futbolcu iyise her yerde oynar ama iyi değilse tabiki oynamamalı. futbolun torpili olmaz. abbas abi bunada çok dikkat ederdi. zaten bu haftada takım yenilmiş galiba e bence normal. yani abbas abinin geçen seneki 1. amatördeki takımı bile bu kalitesi düşmüş süperden düşmez belkide kafaya oynardı. bunu net söylüyorum. süperede oynamış biri olarak. son olarak bu iş yönetim kararıdır falan deyip efelik yapmaya gelmez takım düşer ondan sonra ahlar vahlar fayda getirmez. bence abbas hocayı tekrar takımın başına getirilip bir an önce takıma ivme kazandırmak lazım aksi takdirde var olan şansıda takım yitirecektir bence. saygılarımla....

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...