Çarşamba, Eylül 22, 2010

İMES 'Bulut'ların üstünde



MERKEZEFENDİSPOR: 2 İMES: 3
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta İMES, iki kez yenik duruma düştüğü maçta Merkezefendispor'u deplasmanda 3-2 yenmeyi başardı. Galibiyet golü Bulut'tan geldi.
Maç centilmence başladı. Ev sahibi ekip, konuk takım ve hakemlere çiçek verdi. İlk yarı karşılıklı ataklarla geçti. İMES, Gökhan Dinç ve Gökhan Düzgün'le pozisyonlara girerken Merkezefendi de etkili forvet hattıyla gol şansları yakaladı ancak devre 0-0 sona erdi.


İkinci yarıda maça iyi başlayan taraf İMES'ti. Sarı-Siyahlılar'da Bulut'un bir topu direkten döndü. Maçta ilk golü Merkezefendispor buldu ancak daha sonra Bulut'un kullandığı serbest atışta Gökhan Dinç kafayla skora denge getirdi.


Merkezefendispor bu gole hızlı bir şekilde yanıt verdi ve skoru 2-1 yaptı. 74'te Oğuz'un ortasında Gökhan Dinç çok iyi yükseldi, top direkten döndü. Dönen topu Gökhan Dinç tekrar tamamlayarak eşitliği sağladı: 2-2.


Maçın son bölümünde konuk takım daha atak göründü. İMES oyunu rakip yarı sahayı yıkarken, Bulut'un serbest vuruştan bulduğu çok şık golle maçı 3-2 kazanmasını bildi.
İMES'te Gökhan Dinç ve sağ bekte Emre güzel futbollarıyla göz doldurdular. Merkezefendispor'da 9, 10 ve 11 numaralı oyuncular dikkat çektiler.


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu ne ya iki kelimenin biri gökhan dinç:-)

Adsız dedi ki...

başarılar bulut kardeşim auto yetiş

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...