Cumartesi, Kasım 01, 2008

İstasyonspor için her maç final havasında


Kırklareli 1. Amatör Küme takımlarından İstasyonspor'un oyuncuları son günlerde yerel basında kendileri aleyhinde çıkan asılsız ve amatör ruha yakışmayan haberler karşısında birlik olarak yarışın sonunda ipi göğüslemek için kalan bütün maçları final havasında oynayacaklarını belirttiler.
İstasyonspor takımının kadrosundaki oyuncuların büyük bir kısmının uzun yıllardır bir arada oynayan oyunculardan oluşması onlar için ayrı bir motivasyon unsuru olarak dikkat çekiyor. İstasyonspor ligin 3. haftasında Kentspor karşısında elde ettiği 9-0'lık galibiyet sonrası grupta dengelerin yeniden oluşmasını sağladı.
Yeşil-beyazlı ekip pazar günü deplasmanda karşılaşacağı İnecespor maçı için son hazırlıklarını cuma gecesi yaptığı çalışma ile tamamladı. İstasyonspor ilk maçta evinde Lüleburgazspor karşısında takımın tam hazır olmamasından dolayı 3 puanı, son dakikalarda kendi kalesine attığı golle rakibine hediye etmişti. Yeşil-Beyazlılar ikinci maçta deplasmanda Pehlivanköyspor karşısında elde ettiği 2-0'lık avantajı koruyamayarak 2-2'lik skorla 1 puana razı olmuştu.

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...