Pazartesi, Kasım 24, 2008

Beykoz takımlarına bakış


HAZIRLAYAN: ÖNER YIĞRIK
İstanbul Süper Amatör Küme, 1. Amatör Küme ve B Genç'te Beykoz ilçesinin takımları haftayı şu şekilde geçirdi:

SÜPER AMATÖR

ANADOLU HİSARI iY – MİMARSİNAN BLD : 5 -2
Anadolu Hisarı, geçen haftaki mağlubiyetinin acısını, bu hafta cezalı olduğu için Çekmeköy Sahası’nda oynadığı maçta, Mimarsinan Belediyespor’u 5-2 yenerek çıkardı. Yeşil-Sarılılar bu maça çok hızlı başladı ilk yarıyı 4-0 gibi farklı bir skorla kapayınca ikinci yarı skorun rehavetine kapıldı. Konuk takım iki gol buldu ve durum 4-2 oldu. Bu gollerle kendine gelen ‘Hisar’lı sporcular yine baskıyı arttırarak skoru 5-2 yaptılar. Maça gidenler skorun daha farklı olabileceği yorumunu da yaptılar. Anadolu Hisarı, ikinci yarının ilk maçında bu hafta sonu Spor Akademisi’nde Cankurtaranspor’u konuk edecek.

PAŞABAHÇESPOR-ALBAYRAKSPOR: 1-1
Bu skor iki takıma da yaramadı ve orta sıralarda kaldılar.

1. AMATÖR

ÇİĞDEM SPOR-SAPANBAĞLARISPOR: 2-1
Cezalı ve sakat sporcuların çok olmasına karşın Çiğdemspor kendi sahasında Sapanbağlarıspor’u zor da olsa yenerek moral buldu. Turuncu-Yeşilliler, yapılan teknik kadro değişikliği ve Genel Kaptan Hüseyin Gökdemir’in desteğiyle bu zor maçı kazandı.

KAVACIK SPOR-KOŞUYOLUSPOR: 2 -1
Kavacıkspor geçen hafta grubunda maç yapmamıştı. Bu hafta kendi sahasında ilk yarıyı 1-0 yenik kapamasına rağmen Yeşil-Beyazlılar ikinci yarıda zor da olsa güçlü rakibini 2-1 yenmeyi başardı. Lider de yenilince grubunda lider oldu.

ÇUBUKLUSPOR-İÇERENKÖYSPOR: TEHİR
Maçın hakemi, sahada yeterli güvenlik olmadığından mücadeleyi tehir etti.

M.T. SÖKMEN LİSESİ - ORTAÇEŞME SPOR: 0- 1
Ortaçeşmespor galibiyetler serisine bu hafta da deplasmanda devam etti ve ‘grupta şampiyonluğun en güçlü adayı benim’ dedi. Lige kötü bir başlangıç yapan Kırmızı-Beyazlılar artık tutulmuyor. Bu grupta en güçlü rakiplerini yenerek yoluna devam eden Ortaçeşmespor’un başkanı Rıza Doluz, “Hedefimiz önce centilmenlik, sonra başarılı skorlar. Bize destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

BULVARSPOR - ÇAVUŞBAŞI SPOR: 2-0
Bu grupta ilginç sonuçlar alınıyor ve söylentiler giderek artıyor. Futbol İl Temsilciliği’nin bu haftadan itibaren bu grupta tüm takımların maçlarını aynı saate vermesi yerinde bir uygulama olacaktır. Çavuşbaşı bu sonuçla düşme hattına yaklaştı, Bulvarspor ise şampiyonluk yarışında.

ZETİNBURNU - BEYKOZ 1908: 5-0 (SG)
Beykoz Süper Genç takımı bu haftada deplasmanda Zeytinburnuspor’a 5-0 gibi farklı bir skor ile yenilerek taraftarlarını üzdü. Bu gibi mağlubiyetlerin olmaması için öncelikle ve acilen Beykoz 1908 AŞ’nin alt yapısına saha lazım. Sarı-Siyahlılar halen göçebe gibi başka sahalarda idman ve maç yapıyorlar. Bu skor sadece takımın değil tüm yönetimindir.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...