Perşembe, Eylül 04, 2008

Babaeski-Çorlu dostluğu


BABAESKİSPOR: 1 ÇORLUSPOR: 1

HABER: MUSA KARAKUŞ-RECEP KARAGÖZ
Kırklareli Süper Küme takımlarından Babaeskispor, Tekirdağ Süper Amatör Küme ekiplerinden Çorluspor ile yaptığı özel karşılaşmada rakibiyle 1–1 berabere kaldı.
Babaeski 100.Yıl Stadı'nda oynanan karşılaşmada, ev sahibi takım Babaeskispor, ilk yarı 1–0 öne geçmesine rağmen maç sonunda skoru koruyamadı ve karşılaşma 1–1 berabere sonuçlandı.
Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, maçtan sonra yaptığı açıklamada, takımın her gün daha iyiye gittiğini belirtti. Benice, Trakya'nın en güçlü takımlarının arasında yer alan Çorluspor'un çok iyi bir kadro oluşturduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Bugün karşımızda yaş ortalaması çok genç olan iyi bir rakiple mücadele ettik, forvet oyuncularım bugün gol bölgelerinde fazla etkili olamadı. İlk 45 dakikada Ozan'ın golü ile 1–0 üstün duruma geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Takım olarak her gün daha iyiye gittiğimize inanıyorum, iskelet kadroyu kurana kadar hazırlık maçlarımız devam edecek. Çorluspor, gerçekten güçlü bir kadro kurmuş, kendilerine yeni sezonda başarılar diliyorum."
Çorluspor Teknik Direktörü Sedat Olcay ise "Genç kardeşlerimden memnunum. Lige kadar iyice hazır olacağız ve ligde zirveyi zorlayacağız" dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...